Torsdag 15 Apr
Stockholm

Margaux Dietz släpper erotisk bok: "En del egna erfarenheter"

Margaux Dietz gick under veckan ut med att hon ska släppa en ny bok – om sex.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Det är i sin nya vlogg som influensern, programledaren och Youtubern Margaux Dietz, 30, berättar om sitt kommande projekt. 

Margaux har hittills släppt två böcker med namnen "Your best life" och barnboken  ”Arnold reser till Sydafrika”. Barnboken kritiserades hårt av publiken, vilket du kan läsa mer om här.

Men nu är hon på g med ett nytt projekt – vilket är en tredje bok. Men denna gång kommer den att handla om ett helt annat ämne – nämligen sex. 

Margaux Dietz
Margaux släpper erotisk bok. Ali Lorestani/TT

– Jag ska nu träffa Kristin som är min spökskrivare. Jag kan redan nu avslöja vad det ska vara för typ av bok. Och det är en typ av bok jag tycker saknas på marknaden, säger Margaux och fortsätter: 

– Det här är alltså en erotisk roman. Den är väldigt självutlämnande men samtidigt någonting jag älskar att prata om, så detta ser jag väldigt mycket fram emot att visa er. 

När Margaux och Kristin diskuterar innehållet i boken berättar hon att en del kommer att vara skriva utefter hennes egna erfarenheter. 

– Det är ju det som är så spännande med det här projektet. Att det är en fiktiv historia men inspirerat av verkliga händelser och erfarenheter. Det kommer att bli väldigt djuriskt, säger hon.

Kommentera
Kopiera länk
Dela