Paulina Paow Danielsson och Lil Pump
Lil Pump var inte särskilt trevlig mot Paow. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Paow blev uppringd av Lil Pump: "Han kallade mig för..."

Paulina "Paow" Danielsson har tidigare berättat om sin heta natt med rapstjärnan Lil Pump. I helgen ringde han upp henne – men samtalet slutade inte på ett trevligt sätt.


Det var i augusti 2018 som dokusåpadrottningen och Paradise Hotel-profilen Paulina "Paow" Danielsson, 27, festade med världsstjärnorna Post Malone och Lil Pump i Stockholm.

Lil Pump, vars riktiga namn är Gazzy Garcia, är bara 20 år gammal och redan multimiljonär – mycket tack vare det genombrott han fick med låten "Gucci Gang".

Post Malone och Lil Pump i Stockholm. Bildkälla: Instagram/lilpump

Rapstjärnorna var i huvudstaden för att spela, och på plats på festen efteråt var Paow och hennes kompis Elli De Silva. Gänget festade på det femstjärniga lyxhotellet Grand Hotel i Stockholm och Paow skaffade dessutom en matchande tatuering med Lil Pump.

Men det blev mer än bara en tatuering. I Anis don Deminas tidigare podcast "Det är inte hybris om det är sant" berättade Paow att det blev lite rajtantajtan mellan lakanen.

När hon kom till Lil Pumps hotellrum låg det redan framme intimservetter, kondomer och glidmedel.

– Det var väl kanske inte det bästa sex jag haft. Eller min bästa prestation, för jag var ganska full, avslöjade Paow i podcasten.

Är i USA med pojkvännen Alexander Zobel

Nu – flera år senare – så lever Paow livet i Miami med den danska pojkvännen Alexander Zobel, 28. I Miami stannar paret i tre månader. Sedan väntar en flytt till Danmark för Paow. Där ska hon bo med pojkvännen.

– Han mig att må så himla bra, får mig att känna mig vacker varje dag. Han får mig att känna mig som en slutstation och inte bara ett stopp på vägen, skrev Paow om kärleken till Zobel.

Paow och Alexander Zobel är idag ett par. Bildkälla: Instagram/kattpaow

Berättar om meddelandet på Nära Vänner

På Instagram har Paow över 200 000 följare, och på sina "nära vänner" så uppdaterar hon om det allra smaskigaste som händer i hennes liv, och i helgen spreds något som Paow avslöjade där. 

Lil Pump skickade nämligen ett direktmeddelande till Paow där han föreslog att de skulle träffas. Han frågade även efter Paows telefonnummer, något som kontot Exonphspoiler la ut. 

Paow uppdaterade sin närmsta krets på hur telefonsamtalet med världsstjärnan hade gått.

"Han kallade mig för hora på telefon när jag sa att jag hade kille", skrev hon till en selfie.

På Instagram berättade Paow om hur samtalet hade gått. Bildkälla: Instagram

Vi hoppas att hon bad honom att flyga och fara!

LÄS MER:

Paow om natten med Lil Pump: "Inte det bästa sex jag haft"

Nu flyttar Paow till Danmark med pojkvännen Alexander Zobel

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!