Margaux Dietz och Seán Canning
Margaux Dietz storslagna bröllopsplaner med Seán Canning - Foto: Bildkälla: margauxdietz/instagram och STELLA Pictures/Robert Eklund

Margaux Dietzs storslagna bröllopsplaner med Seán Canning

Margaux Dietz avslöjade i början av året att hon hade sagt ja när Seán Canning friade. Strax efter förlovningen flyttade paret ihop och nu berättar de om bröllopsplanerna!


Det var vid början av 2021 som Margaux Dietz, 30, stolt visade upp sin nya pojkvän Seán Canning, 30. Det dröjde inte länge förens de stora nyheterna kom ut att paret var förlovade och skulle flytta ihop. I en ny video på Youtube delar Margaux och Seán nu med sig om bröllopsplanerna! 

“Vi hinner klämma ut ett barn där emellan”

Seán och Margaux kör en "ja" -och "nej" lek för att planera bröllopet. Bildkälla: Youtube

Margaux och Sean testar en lek som går ut på att svara ja eller nej på bröllops-frågor för att helt enkelt se hur lika deras visioner är. 

– Jag tycker att det här kan vara ett jättebra sätt för oss att bestämma allt om bröllopet, säger Margaux i videon. 

Redan vid första frågan stöter de dock på frågetecken. Margaux tycker de ska gifta sig inom ett år, något som Sean inte håller med om. 

– Jag måste få förklara mig, harklar sig Seán och fortsätter: Jag tycker att vi ska gifta oss sommaren 2022, så att vi hinner klämma ut ett barn där emellan.

Så vill de ha bröllopet


Tillsammans berättar Margaux och Seán att över 100 gäster kommer vara inbjudna till bröllopet. Förklaringen till detta är så enkel som att de båda känner en del människor. När det kommer till vigselförrättare så ställer sig dock Sean tveksam till Margaux förslag. Personerna som är på tapeten för att få utföra det ärofyllda jobbet är namn som ärkebiskopen Antje Jackelén och Jonas Sjöstedt

– Ja, det kanske är bra om vi kör på Jonas Sjöstedt för att väga upp för Ebba Busch, säger Margaux och refererar till när Ebba agerade vigselförrättare till henne och ex-maken Jacob Liebermann, 34. 

Vidare slår Margaux fast vid att hon ändå vill att Antje ska agera vigselförrättare till bröllopet med Seán. Paret är även enade om att de vill gifta sig i en kyrka. 

Inte enade om budget 

Seán och Margaux är inte enade om bröllopsbudgeten. Bildkälla: YouTube

Om bröllopet ska äga rum i Sverige eller utomlands är något som Seán lyfter sin åsikt om. Han vill nämligen gifta sig utomlands då både han och Margaux har släkt utomlands. 

När det kommer till budget är Margaux och Seán inte enade. Margaux ser att bröllopsbudgeten sträcker sig över 800 000 kronor medan Seán helst håller sig under den stora summan.

Paret har helt enkelt inte skrivit i sten hur hela bröllopet kommer bli till, men är helt klart på väg dit. Med över 100 gäster på listan och en budget som troligen kommer landa på huntratalstusen låter det som att vi kommer få vittna en storslagen vigsel!

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!