Torsdag 6 Maj
Stockholm

Här är männen som vill dejta Kim Kardashian

Kim Kardashian
Killarna står på rad för att få dejta Kim Kardashian. Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Kim Kardashian och Kanye West ligger i skilsmässa. Men redan nu står männen i kö för att få dejta Kim. Hon har dessutom utnämnts till den mest "åtrådda miljardär-singeln".

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Kim Kardashian, 40, och Kanye West, 43, blev ihop år 2012 – nästan 10 år efter att de träffats för första gången. År 2014 gifte sig paret med ett riktigt sagobröllop i Florens, Italien. Under sin tid tillsammans har paret fått barnen North, Saint, Chicago och Psalm.

Kanye har länge lidit av psykiska problem, och det sägs att det var det som slutligen blev droppen för Kim. Hon ansökte om skilsmässa den 19 februari 2021.

Kim Kardashian och Kanye West. Bildkälla: Stella Pictures.

Superstjärnor och kungligheter 

Nu kallas Kim för "den mest åtrådda miljardär-singeln", skriver Page Six. Och potentiella nya killar står i kö för att få dejta Kim.

– Människor hör av sig till gemensamma vänner och folk hon jobbat med. De vill att de ska fixa ihop dom med Kim. Det är kungligheter, skådespelare från A-listans absoluta elit, idrottsmän och toppchefer som är miljardärer. De hör också av sig till henne via direktmeddelanden på Instagram, säger en källa till Page Six.

Kim Kardashian är minst sagt populär på dejtingmarknaden. Bildkälla: Stella Pictures

Enligt uppgifter är Kim inte intresserad av en relation just nu.

– Hon vill inte kasta sig in i något något, men hon har ett öppet sinne. Det som är viktigast för henne är någon som värdesätter familjen, är stöttande, rolig, romantisk, njuter av de enkla sakerna och samtidigt som han jobbar hårt, säger källan vidare.

Kommentera
Kopiera länk
Dela