Lördag 13 Aug
Stockholm

Efter barnkritiken – nu ryter Carina Bergfeldt ifrån: "Herregud"

Carina Bergfeldt ryter ifrån mot följarna.
Carina Bergfeldt ryter ifrån mot följarna. Foto: Staffan Löwstedt/SvD/TT.

Journalisten och programledaren Carina Bergfeldt har tröttnat på oombedda råd om barnuppfostran från sina följare. Nu ryter hon ifrån på Instagram. "Tror människor att andra är helt aningslösa?", skriver hon.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Carina Bergfeldt, 41, har blivit ett välkänt ansikte hos hela svenska folket under de senaste åren. I januari tog hon hela Sverige med storm när premiären för talkshowen "Carina Bergfeldt" hade premiär på SVT. Hon har hyllats av både tittare och SVT för sin insats. 

Förutom arbetet som journalist och programledare så delar Carina dagligen med sig av sitt liv på Instagram. Där delar hon med sig av allt från historier om hennes resor som journalist till vardagslivet som småbarnsmamma. Även på Instagram hyllas hon av följarna, men det händer även att människor kommenterar Carinas sätt att uppfostra sonen Hamilton

Nu har Carina fått nog av oönskade kommenterar – och hon ryter ifrån på Instagram.  

"Tror människor att andra är helt aningslösa? Att min man och jag inte för en sekund ens reflekterat över vad det innebär att lägga ut bilder på vårt barn?", skriver hon. 

"Klart som fan vi tänker på det"

Carina förklarar i Instagram-inlägget att hon själv är uppvuxen i ett hem med våld och att hon sedan dagen hennes son föddes alltid kommer försöka skydda honom. Men att det inte behöver innebära att hon inte kan lägga ut bilder på sonen. 

Hon förklarar att hon alltid har i åtanke att sonen ska tycka om bilderna i framtiden och att hon därför endast lägger ut bilder där han mår bra. Samt att hon och hennes man Jesper Zølck ständigt har en pågående diskussion om för och nackdelar med att lägga upp bilder på sonen. 

"Klart som fan att vi tänker på det. Klart som fan att vi gör övervägningar. Klart som fan att vi har barnets absolut bästa som vår största prio", skriver hon. 

"Jag är en bra mamma"

Carina avslutar med att uppmana sina följare till att sluta skriva att hon är en bra mamma och sedan lägga till ett "men". Samt att de som väljer att ge henne råd som hon inte bett om istället bör titta sig själva i spegeln. 

"Berätta hur perfekt du är. Hur mycket bättre än alla andra dina barn har det. Hur du ser insikter som ingen annan ser", skriver hon. 

I kommentarsfältet hyllas Carina nu av följare och kända profiler. 

"Nätet kryllar av dessa självupptagna förståsigpåare som älskar att ge råd!!!!", skriver artisten Charlotte Perrelli


Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.