Stockholm

Tristan Thompson anklagas för otrohet mot Khloé Kardashian

Tristan Thompson var otrogen mot Khloé Kardashian när hon var gravid med parets dotter True. Paret gjorde slut, men blev ihop igen under förra hösten. Nu anklagas Tristan ännu en gång för att ha bedragit Khloé.


Läs mer

Den 12 april 2018 föddes Khloé Kardashians, 36, och pojkvännen Tristan Thompsons, 30, dotter True.

I samma veva som dottern såg dagens ljus så avslöjades det att Tristan hade varit notoriskt otrogen mot Khloé med flera olika kvinnor.

Fem olika kvinnor trädde fram och berättade om sina heta stunder med Tristan. En av otrohetsaffärerna skedde bara några dagar innan True föddes. En annan kvinna träffade Tristan kort efter alla hjärtans dag.

Det fanns både sms-konversationer, bilder och videofilmer som bevisade Tristans otrohet, och en sexfilm på Tristan och en kvinna spreds även i sociala medier.

Khloé och Tristan gjorde slut i februari 2019, men under hösten 2020 blev de ett par igen, något som då E! Online rapporterade om.

Khloé Kardashians och pojkvännen Tristan Thompson med dottern True. Bildkälla: Stella Pictures.

Anklagas för att vara otrogen – igen

Nu anklagas Tristan för att ännu en gång ha bedragit Khloé. En kvinna vid namn Sidney hävdar att hon och Tristan delade en het stund med varandra i januari tidigare i år, skriver Daily Mail.

– Jag visste inte att han var i ett förhållande. Han sa att han var singel och inte i en relation längre, berättar kvinnan.

Sidney hävdar att hon och Tristan har träffats flera gånger. Hon avslöjar även väldigt intima detaljer om NBA-stjärnan Tristan.

Varken Khloé eller Tristan har velat kommentera uppgifterna, skriver Daily Mail.

Khloé Kardashian har tidigare förlåtit Tristan Thompsons upprepade otrohetsaffärer. Bildkälla: Stella Pictures

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.