Einár och Alexandra Torgrip
Einár och Alexandra Torgrip är riktigt nykära!

Så firade Einár flickvännen Alexandra Torgrips 19-års dag

​Tidigare i veckan fyllde Einárs flickvän Alexandra Torgrip 19 år. Det firades givetvis med lyx.


Den svenska rapstjärnan Einár, 18, har det gött i livet. Han släpper snart sin nya skiva, och rent ekonomiskt går det finfint för den unga rapparen. Som en av Sveriges mest spelade artister så strömmar pengarna in på kontot och han lever minst sagt ett liv i lyx.

Nyligen skrev Nyheter24 om hur han unnade sig ett riktigt vrålåk med 600 hästar – en Audi Rs6 för 1,5 miljoner kronor. Inte så farligt dyrt när man tänker på vad Einár tar betalt för en konsert.

Så firades flickvännen Alexandra Torgrip

Förutom karriär och pengar så blomstrar även kärlekslivet för Einár. Han är tillsammans med flickvännen Alexandra Torgrip och paret var nyligen i Dubai ihop. Där blev det shopping på bland annat Fendi och Louis Vuitton. Dessutom en hel del Champagne, sol och bad.

Alexandra och Einár i Dubai. Bildkälla: Instagram/alexalexandras

Paret är tillbaka i Sverige igen – men det betyder inte en tråkig grå vardag direkt...

Den 27 april fyllde nämligen Alexandra 19 år, och på Instagram Story visade hon sina 22 000 följare hur hon skålade i bubbel tillsammans med sin pojkvän Einár. 

Alexandra Torgrip fyllde nyligen 19 år. Bildkälla: Instagram/alexalexandras

Dessutom verkar hon ha fått ett helt gäng fina födelsedagspresenter inhandlade från det franska modehuset Christian Dior. På sin Story la hon nämligen ut en bild som visade flera kassar och inslagna kartonger från Einárs favoritmärke Dior.

Vi gissar att det var Einár som skämde bort henne rejält...

Se mer i klippet ovan! 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!