Linn Hegdal och Filip Kaspersen Lamprecht
Linn Hegdal och Filip Kaspersen Lamprecht dansar tillsammans i Let's Dance. - Foto: Stina Stjernkvist/TT Bild, Jonas Ekströmer/TT Bild. Bilden är ett montage.

Linn Hegdals ord om Filip Lamprecht inför "Let's Dance"

På lördag snörar Filip Kaspersen Lamprecht och hans danspartner Linn Hegdal på sig dansskorna för näst sista gången. Då vankas det nämligen semifinal av "Let's Dance". Redan nu har Linn ett och annat att säga om det...


Filip Kaspersen Lamprecht och Linn Hegdal har tagit sig hela vägen till semifinalen i TV4:s lördagsunderhållning "Let’s Dance". Andra danspar som återstår är Anis don Demina och hans danspartner Katja Luján Engelholm samt Keyyo som dansar med Hugo Gustafsson.

Filip och Linn ligger minst sagt i hårdträning inför den tuffa konkurrensen på lördag.

– Det är så jävla roligt, men det är varmt och det är svettigt och det är trånga skor men det är så jävla roligt, säger Filip i ett klipp som Linn har lagt ut från replokalen.

– Vi ser jättemycket fram emot att få visa det här för er nu på lördag, fortsätter Filip.

Filip Kaspersen Lamprecht och Linn Hegdal. Bildkälla: Jonas Ekströmer/TT Bild

Peg Parnevik kommenterar romansryktet om Linn och Filip

Under programmets gång har det tisslats och tasslats om att Filip och Linn skulle ha en romans. Något som fick Filips flickvän Peg Parnevik att sätta ner foten. Hon markerade rejält mot de som spridit lögner om henne, Filip och Linn.

"Det räcker nu! Jag har fått nog. Jag är i ett förhållande med Filip, Linn är i ett förhållande med Jacob. Om jag ser en till kommentar eller DM om det här kommer jag bli otrevlig", skrev hon på Instagram-story och fortsatte:

"Förstår ni ens hur okänsligt och elakt det är mot någons livspartner och kärlek?. Seriöst dra åt helvete!".

Även Filip gick ut och uppmanade människor att sluta skicka hat och hot till Peg.

"Nu räcker det, jag älskar min flickvän och jag ber er att om du inte har något snällt att skriva så håll det för dig själv", skrev han.

Sedan dess har Peg avföljt Filip, men han menar att de fortfarande är ett par. Även Pegs syster Penny har avföljt Filip på Instagram.

Filip Lamprecht och Peg Parnevik. Bildkälla: Stella Pictures.

"Oklart om vi kommer vara vänner..."

Som om inte det vore nog så verkar det vara ännu mer dramatik på agendan för Filip. Alla som följt "Let’s Dance" genom åren vet att det inte alltid är helt smärtfritt. Filip har nämligen blivit skadad. På Instagram visar Linn upp Filips blodiga skada – den andra på kort tid.

Filip Kaspersen Lamprecht och Linn Hegdal har legat i hårdträning. Bildkälla: Instagram/linnhegdal

– Kul att träna med mig, semifinalen i veckan, säger Linn och filmar Filip som ligger ner i en soffa med näsblod och papper i näsan.

"Råkade knocka honom IGEN tidigare idag. Inte lika hårt som förra gången men fortfarande liksom knak och näsblod. Oklart om jag och Filip kommer att vara vänner när säsongen är slut", skriver Linn skämtsamt och avslutar med flera skrattande emojis.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Niklas Strömstedts miljoner – så mycket pengar tjänar folkkära artisten

Författare bojkottar amerikansk Pen-gala

1 timme sedan
31 författare och översättare bojkottar årets stora amerikanska Pen-gala. Bojkotten är en protest mot vad man kallar organisationens misslyckande med att skydda palestinska författare i Gaza.

Talmannen ger ut poesi – "med stor ödmjukhet"

2 timmar sedan
Han har poesin att tacka för en lyckad första dejt med sin fru och citerar gärna dikter i ämbetet. Men när talmannen Andreas Norlén nu ger ut en diktantologi är han nervös. Jag hoppas folk inte börjar förhöra mig, säger han.

Textilmuseet prisat på Elle-galan

2 timmar sedan
Textilmuseet i Borås tilldelades årets hederspris på Elle-galan på fredagskvällen.

Harry Styles stalker får fängelse

3 timmar sedan
3,5 månaders fängelse. Den blir domen för den brasilianska kvinna som stalkat Harry Styles den senaste tiden, skriver The Guardian.

Hooja kommenterar älgvandringen

igår 21:52
Artistduon Hooja blir älgvärdar i SVT. Den 2 maj klockan 19.00 kommenterar de årets säsong av "Den stora älgvandringen".