Torsdag 24 Jun
Stockholm

Pernilla Wahlgrens lyxiga present till bästa vännen Emilia

Pernilla Wahlgren skämmer bort väninnan Emilia ordentligt.
Pernilla Wahlgren skämmer bort väninnan Emilia ordentligt – med en riktigt lyxig födelsedagspresent. Foto: Stella Pictures, Instagram/namaste_by_emilia

Pernilla Wahlgren slog på stort när hennes bästa vän Emilia Löf Karlsson nyligen fyllde år. Pernilla öppnade nämligen plånboken rejält när det skulle shoppas födelsedagspresent...

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Den som följer "Wahlgrens värld" eller är det minsta insatt i Pernilla och companys vardag har koll på Yogaläraren Emilia Löf Karlsson. Förutom att Emilia är Pernillas kommunikationsstrateg så är kvinnorna även bästa vänner.

Yogaläraren Emilia är Pernillas bästa kompis. Bildkälla: Instagram/namaste_by_emilia

Den 8 maj fyllde Emilia 38 år, och hon uppvaktades givetvis av Pernilla.

På Instagram skrev Pernilla:

"I dag fyller hon år! Min lilla Yoga Girl & Unicorn Emilia. Vet ingen som älskar födelsedagar så mycket som du, & heller ingen som är så barnslig & klok på samma gång som du! Tack för år av vänskap, skratt & powergirl business! Tack för att du alltid är DU - en glädjespridare - & TACK för att du kom in i mitt liv! Må du firas STORT idag men STÖRRE nästa år..! ÄLSKAR DIG!!!".

Middag på Michelin-restaurang

Emilia har verkligen blivit ordentligt firad – och det ett bra tag nu! I helgen så fortsatte nämligen festligheterna på den trestjärniga lyxrestaurangen Frantzén i Stockholm. Där kostar en meny 3 500 kronor, och ska det vara vinpaket till läggs det på ytterligare en hel del kronor...

Pernilla berättade att middagen blev en åtta timmar lång sittning för att fira både Olivier Ingrosso och Emilia som fyllt år.

"Fantastisk dag – som övergick till kväll...! Lyx, Lyx, Lyx – som min käre mor hade sagt!", skrev Pernilla och delade med sig av en bild från gängets mysiga middag.

Det fick Emilia av Pernilla i present

Att Pernilla är en generös prick råder det ingen tvekan om – och det stod verkligen klart efter att Emilia visade upp vad hon fick i födelsedagspresent av den väsktokiga Pernilla.

Pernilla hade nämligen slagit till på en rosa handväska från det italienska modehuset Valentino. 

Väskan är gjord i det finaste kalvskinn och prydd med guldiga nitar. Den oerhört lyxiga lilla väskan är inte billig – kring 10 000 kronor får man hosta upp för det läckra hantverket.

Wow!

Valentino-väskan som Emilia fick av Pernilla. Bildkälla: Instagram/namaste_by_emilia

Se mer i klippet ovan!

Kommentera
Kopiera länk
Dela