Alexander Pärleros, Camilla Läckberg, Laila Bagge och Åsa Ingrosso
Alexander Pärleros, Camilla Läckberg, Laila Bagge och Åsa Ingrosso är några av de kändisar som nu visar sitt stöd för Elin Härkönen efter hennes ord om Paolo Roberto. - Foto: Malin Hoelstad/SvD/TT, Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Kändisarnas stöd till Elin Härkönen efter orden om Paolo Roberto

Elin Härkönen meddelade att hon har klippt alla band till sin ex-pojkvän Paolo Roberto. Nu möts hon av ett massivt stöd från sina kända vänner. Laila Bagge, Camilla Läckberg, Åsa Ingrosso och Alexander Pärleros är några av de som stöttar Elin.


I mars 2019 stod det klart att Paolo Roberto, 51, och Elin Härkönen, 26, var ett par. Lite mer än ett år senare – närmare bestämt den 15 maj tidigare i år – så greps Paolo Roberto.

Detta då han för 1 500 kronor köpt sex av en kvinna från ett av Europas fattigaste länder.

Förutom att Paolo fick sparken från alla sina jobb så tog även förhållandet med Elin slut. Hon avföljde Paolo på Instagram och skrev att hon "aldrig känt sig så tom".

Paolo Roberto talade ut om sexköpet i TV4. I intervjun med Jenny Strömstedt sa Paolo att kvinnan han köpte sex av säkert var dittvingad. Bildkälla: TV4

Några månader senare så började Elin följa Paolo igen, och i augusti sågs de tillsammans på ett bröllop.

I oktober 2020 besökte de även Italien ihop – något som uppmärksammades när Elin tog en selfie i ett hotellrum med exakt likadana sänggavlar som det hotell som Paolo checkat in på.

I samma veva berättade Elin i en intervju med Aftonbladet att hon och Paolo var vänner.

– Vi är vänner, jag vill ändå vara vän. Jag tror att jag mår bättre av det än att gå runt och vara arg och hata någon. Livet är för kort för att tänka så, sa hon då.

Paolo Roberto: "Feminismen är det skadligaste som hänt"

I veckan har det stormat rejält kring Roberto igen. Detta då han gästade två olika podcasts där han i den ena bland annat ljög om den kvinna han köpte sex av och helt enkelt pekade ut fel brottsoffer, något som både Göteborgs-Posten och Expressen har skrivit om.

– Jag brukar säga det, när folk säger det: Googla henne. Det finns bilder. Hon är omopererad för flera hundra tusen. Hon bor på Franska rivieran hit och dit, sa Paolo bland annat i podden "Sista måltiden".

Det visade sig sedan att den kvinnan som Paolo pratar om i podcasten inte är samma kvinna som han köpt sex av.

I Navid Modiris podcast "Hur kan vi?" sa Roberto bland annat att "Feminismen är det skadligaste som har hänt svensk jämställdhet".

Paolo Roberto. Bildkälla: Claudio Bresciani/TT Bild

Nu bryter Elin helt med Paolo

Paolos senaste utspel tycks ha blivit droppen för Elin Härkönen. 

Igår kväll skrev Elin ut ett inlägg på Instagram där hon nu gör tydligt för omvärlden att hon har brutit helt med sin tidigare pojkvän. 

Elin skriver bland annat att hon varit "förblindad av kärlek" och att det har tagit tid för henne att förstå.

"Allt har kommit ikapp mig och han gör det väldigt enkelt för mig att förstå. Jag ser nu vad det är han står för och vad han faktiskt tycker, tänker och vilka värderingar han har. Det är dags att göra min röst hörd, precis som jag ser er göra", skriver Elin och berättar att hon har klippt alla band till Paolo.

"Jag vägrar associera mig med människor som har en skadlig kvinnosyn och som vägrar lära sig av sina misstag", skriver hon bland annat.

Elin Härkönen har brutit helt med sin tidigare pojkvän Paolo Roberto. Bildkälla: Stella Pictures

Får stöd av Laila Bagge och Camilla Läckberg

I kommentarsfältet får Elin nu massor av stöd, kärlek och pepp från både sina fans men även från sina kända vänner.

"Så rätt fina vän", skriver Laila Bagge följt av flera hjärtan.

Artisten Nanne Grönvall skickar även hon flera hjärtan, precis som deckardrottningen Camilla Läckberg och entreprenören Alexander Pärleros.

"All kärlek till dig", skriver Åsa Ingrosso och tillägger: "Nästa gång vi springer på varandra ska vi ta en fika tycker jag".

"Många grabbar med bra värderingar står bakom dig och stöttar dig", skriver den svenska boxaren Anthony Yigit.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!