Peg Parnevik berättar hur hon tänker kring barn.
Peg Parnevik berättar hur hon tänker kring barn. - Foto: Erik Simander/TT & Adam Ihse/TT.

Peg Parneviks ord om att skaffa barn: "Folk blir chockade"

Peg Parnevik har länge varit öppen med att hon inte är säker på om hon vill ha barn i framtiden. Men nu svarar hon på frågan om hur hon eventuellt skulle tänka kring barnnamn om det blev aktuellt.


Peg Parnevik, 25, har varit öppen i sina sociala medier om att hon haft det tufft på senaste tiden. Det har varit under tiden som hennes pojkvän Filip Lamprecht, 24, tävlat i Let's Dance som paret haft det svajigt. Något Nyheter24 tidigare rapporterat om

Pegs yngre syster Penny Parnevik, 24, har två barn tillsammans med hockeyspelaren Douglas Murray, 41. Något som till en början resulterade i ett stort bråk mellan systrarna. 

I podcasten "Pillowtalk med Peg & Penny" har de berättat om att Pegs första reaktion till Pennys graviditet inte var positiv. Något som ledde till att de inte pratade på flera veckor. Det kan du läsa mer om här

Rädd för att vara ensam i mammarollen  

Peg har i podcasten även varit öppen med att hon inte är säker på om hon själv vill ha barn och att det är tröttsamt att ständigt få den frågan. 

– Folk blir så chockade när jag säger att jag kanske inte vill ha barn, och även Filip tycker det är skitjobbigt. Men jag tycker det är en sån konstig grej att man förväntar sig att typ alla kvinnor i samhället ska vilja ha barn, säger hon i podcasten. 

Hon förklarar att hon är rädd för att hon skulle känna sig ensam i mammarollen. 

– Oavsett om man har en jättebra partner och jättebra stöd och familj och barnmorska så gör man det själv och man är ensam i det. Och jag är så ensam i så många delar av mitt liv. 

Tankar kring barnnamn  

Trots att Peg och Filip haft det stormigt på senaste så har hon hunnit fundera på hur de skulle göra med namn om de fick barn i framtiden. I podcasten "Strandsatt med Bagge & Wåtz" berättar Peg att hon inte skulle vilja ha något särskilt tema på sina barnnamn, som hon och hennes syskon har. 

– Nej nej nej, det blir inget tema utan det blir bara roliga namn, säger hon i podcasten. 

Peg och hennes syskon är döpta till golf-relaterade namn eftersom deras pappa Jesper Parnevik är ett riktigt golfproffs. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

2 timmar sedan

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.