Fredag 30 Jul
Stockholm

Ida Warg möter kritik efter sin video: "Klarar inte av att titta"

Ida Warg
Ida Warg har flyttat till Marbella. Foto: Youtube

Ida Warg och Alexander Pärleros befinner sig för tillfället i Marbella där de har köpt hus. Men istället för att fokusera på inköpen till nya huset så riktades följarnas fokus på någonting helt annat.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Gravida Ida Warg och maken Alexander Pärleros har tagit med sig sonen Elvis och flyttat till Marbella där de köpt hus. Hur länge paret planerar att bo i Spanien har Ida ännu inte svarat på. 

Många följare undrade nämligen kring detta då paret nyligen köpt en tomt i Nacka där det är sagt att de ska bygga hus. Tomten gick lös på omkring 6.8 miljoner kronor. 

Mer om det kan du läsa här.

"Ida jag bara undrar. Hur blir det i huset i Nacka nu när ni flyttat till Marbella? Ni som kämpade så hårt", var det en följare som skrev. 

– Jag kommer att svara på allt det här i en Q/A, sa Ida i den senaste flyttvloggen.

Ida visar upp shoppingen till huset

Ida och Alexander är just nu i full gång med att fixa och dona i det nya huset. I sin senaste vlogg kom hon på att hon behövde en rad grejer från IKEA. Sagt och gjort tog hon med sig sin tjejkompis och körde dit. 

Då man riskerar att få höga böter i Spanien om man inte bär munskydd så säger Ida i videon att hon är väldigt noggrann med det – någonting som hennes följare inte höll med henne om. 

Ida möter kritik från sina följare efter att ha haft munskyddet under näsan. Bildkälla: Youtube

Under hela videons gång väljer Ida att bära munskyddet under näsan vilket många valde att påpeka i kommentarsfältet. 

Många av följarna blev upprörda på sättet ida och hennes vän bar munskydd. Bildkälla: Youtube

Några av kommentarerna löd: 

"Klarar inte av att titta när det enda jag ser är munskydden, hur fel de sitter och när ni tar på dom. Kan inte fokusera på annat"

"Du brukar vara så klok och förståndig. Att du säger att du vet hur du ska hantera munskydd och sen har det på fel i hela vloggen, vad händer?! Det verkar så klantigt och dumt att man undrar vad du tänker med just i den här videon"

"Om ni ändå inte hade tänkt använda munskyddet på rätt sätt så kan ni lika bra vara utan". 

Ida har ännu inte svarat på kritiken. 

Här kan du se videon i sin helhet.

Kommentera
Kopiera länk
Dela