Ida Warg avslöjar vad som hänt med Nacka-huset: "Sjukaste vi varit med om"

Ida Warg och Alexander Pärleros befinner sig i skrivande stund i Marbella där de nyligen köpt hus. Det har fått många följare att undra hur det blir med deras nyköpta hus hemma i Sverige.


Gravida Ida Warg och maken Alexander Pärleros har tagit med sig sonen Elvis och tillfälligt flyttat till Marbella där de köpt hus. Hur länge paret planerar att bo i Spanien har Ida ännu inte svarat på. 

Många följare undrade nämligen kring detta då paret nyligen köpt en tomt i Nacka där det är sagt att de ska bygga hus. Tomten gick lös på omkring 6.8 miljoner kronor. 

Mer om det kan du läsa här.

"Ida jag bara undrar. Hur blir det i huset i Nacka nu när ni flyttat till Marbella? Ni som kämpade så hårt", var det en följare som skrev under en av Idas videos. Och den följaren var inte ensam med att undra detta. 

Nu har ida nämligen fått denna fråga så pass många gånger att hon valde att ha den som veckans fråga i sin senaste vlogg. 

"Brutalt"

I videon kommer Alexander ut på terassen och berättar då tillsammans med Ida att de hinder som paret mött på när det kommer till bygglovet är "som i en film" och saker som de inte ens kunde tänka sig skulle kunna hända.

– Den här frågan får jag minst tio gånger per dag. Och det är hur det blir med vårt hus hemma i Nacka och vad är det som fördröjer bygglovet?, säger Ida. 

Ida och Alexander säger att det som hänt som gjort att de ej fått bygglov är "sjukt" och "brutalt". Bildkälla: Youtube

– Sanningen är att vi själva inte vet hur det blir med huset hemma i Nacka. Vi väntar som sagt på ett bygglov. Och vi väntar och vi väntar. Men då kanske ni undrar vad det är som gör att vi ännu inte fått bygglov? Och den detaljen vill vi jättegärna gå in på men det kan vi inte, säger Ida.

– Vi kan inte gå in på det nu. Men det är vissa specifika saker som vi verkligen och nu menar vi verkligen kommer att gå in på. Och de sakerna är helt insane. De är helt sjukt brutala så ni kommer att tycka att det är det sjukaste ni hört, tillägger Alexander. 

– Vi kan inte gå in på det nu men tro oss. Alltså tro oss det kommer, avslutar Alexander. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!