"På nåt sätt kommer han in i min port, så han står och bankar på min dörr"
"På nåt sätt kommer han in i min port, så han står och bankar på min dörr" - Foto: Instagram/kattpaow

Paow blev smygfilmad och förföljd av tinderdejt: "Försökte bryta sig in"

Innan Paulina "Paow" Danielsson fann kärleken i Mexiko hann hon med att gå på en sista tinderdejt. Det skulle hon få ångra – ​killen hon stämt träff med var nämligen riktigt obehaglig, och när Paow avvisade honom tog han sig in hennes lägenhetsport.


Paulina "Paow" Danielsson, 27, har hittat kärleken i den danska mångmiljonären Alexander Zobel, 28. Paret träffades i Tulum, Mexiko i början av mars och har varit oskiljaktiga sedan dess. 

Inom kort packar Paulina väskorna och flyttar till Köpenhamn för att bo närmare sin kärlek – som hon tror är "the one".

– Ja alltså jag tror verkligen det. Jag har varit kär förut men det här är något helt annorlunda, har hon tidigare sagt på sin instastory. 

Foto: Instagram/kattpaow

En riktigt obehaglig dejt

Innan Paow föll pladask för Alexander befann hon sig i ett förhållande med Mattias Helén, som hon träffade i Paradise Hotel 2020. 

Men relationen började knaka rejält i fogarna efter en otrohet från hans sida, och samma dag som hon åkte till Tulum bestämde hon sig för att gå på en Tinderdejt – trots att förhållandet inte var helt avslutat.

Och det skulle visa sig att killen hon stämt träff med var riktigt obehaglig. 

Paow blev smygfilmad

I podcasten "Vuxensnack med Smail" berättar Paow att killen satt och smygfilmade henne under hela dejten, och lade ut allt de hade skrivit med varandra offentligt på sina sociala medier.

– Jag upptäcker det här, så jag häller min öl på honom på stället vi var på och går hem till mig. På nåt sätt kommer han in i min port, så han står och bankar på min dörr. 

"Försökte bryta sig in"

Killen, som utgav sig för att vara 28 men visade sig vara 19, fångades på video av Paows vän Josefin Ottosson.

– Han filmade sig själv när han sa "nu står jag i hissen på väg upp till henne" fastän han typ brutit sig in. Och Jossan har filmat honom när han står och försöker bryta sig in i min lägenhet, säger Paow i podcasten.

Till slut tvingades Paow kontakta sin granne för att få bort mannen. 

En sak är säker – det gäller verkligen att vara försiktig med vilka man träffar online. Vi är glada att Paulina inte kom till skada!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!