Paow om Mattias otrohet: "Hoppas nästan att han dör"

- 24/12/2020, 17:34
Paow skriver av sig om Mattias otrohet på sin blogg.

Paow skriver av sig om Mattias otrohet på sin blogg.

Ali Lorestani/TT, Fredrik Sandberg/TT

Något som varit på tapeten i influencer-Sverige ett tag är uppbrottet mellan Paulina "Paow" Danielsson och Mattias Helén. Nu har Paow skrivit av sig om hans otrohet på sin blogg och kallar bland annat den andra tjejen för "lös".

I början av 2020 gick influencern Paulina Paow Danielsson, 27, ut med att hon och den före detta Paradise Hotel-deltagaren Mattias Helén, 20, dejtar.

Allt verkade vara frid och fröjd fram till december, då Paow gick ut med att paret gjort slut efter att Mattias varit otrogen.

Hon skrev även att hennes hjärta "är i tusen bitar" och att hon ska "sluta vara en people-pleaser". Det kan du läsa om här.

Var otrogen

Under gårdagen skrev Paow ut sina känslor i ett långt blogginlägg. Hon förklarade hur bra de hade haft det tillsammans, tills dess att Mattias känslor svalnade och de gjorde slut. Det var enligt henne helt okej, då hon snabbt började dejta en ny kille som visade sig vara väldigt kontrollerande.

"Så jag valde att lämna honom direkt. Och jag har svårt att vara själv. Så jag bestämde mig för ca 6 veckor sen att ge Mattias en ny chans. Han var så himla glad och vi hade det SÅ himla bra", skriver hon i inlägget.

Tiden efter att hon valde att ge dokusåpadeltagaren ännu en chans var enligt henne magisk. Fram tills att hon fick reda på att han hade haft sex med en ny tjej.

"Det visar sig vara sant då jag får film bevis när hennes bil står utanför hans och får print screens skickat till mig där tjejen då har skickat att hon haft sex ”med han från ph och att hon är skyldig någon en 20"", fortsätter hon.

"Inte alls vacker"

Hon skriver sedan att hon inte lägger skulden på tjejen, men istället för att fokusera på Mattias otrohet börjar hon beskriva den andra tjejens utseende och menar att "om man ska vara otrogen så kan man väl åtminstone ta någon som är snyggare än det du har".

"Jag blamear inte tjejen. Men jag tycker inte alls att hon var vacker, hon vägde säkert 40kg mer än mig och hade en väldigt trashig klädstil. Det gjorde mig också arg."

"Hoppas nästan att han dör"

Hon kallar tjejen för lös då hon enligt henne själv fått information om att hon ska ha smittat flera personer med gonorré och klamydia. 

Slutligen förklarar hon att hon är sårad och att hon tänkt fira jul med honom och hans familj, men att hon nu kommer vara ensam.

"Ibland så hoppas jag nästan att han dör. Jag hatar honom samtidigt som jag älskar honom. Och det är han som brukar trösta mig när jag är ledsen, men nu är han ju anledning till att jag är ledsen", skriver hon.

"Väx upp"

Responsen på inlägget är blandat från hennes läsare. I kommentarsfältet skriver de att det är synd om henne, men att hon inte kan tro att otrohet handlar om utseende. Andra var lite hårdare mot influencern och skrev att hon borde växa upp:

"Men herregud. Är du 14 år gammal? Väx upp någon jävla gång!"