Tisdag 28 Sep
Stockholm

Nu tar Elin Härkönen och kärleken Anthony nästa kliv i relationen: "Pirrigt"

Elin och Anthonys känslor för varandra växte fram långt efter att de blivit vänner
Elin och Anthonys känslor för varandra växte fram långt efter att de blivit vänner. Foto: Instagram/digiyigit/breakitandyouwillmakeit

Paret från "Elitstyrkans hemligheter" är redo att ta nästa, viktiga steg i sin relation. Men Anthony är lite rädd att det kommer innebära att han blir "tredje hjulet".

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

I början av 2019 blev träningsprofilen Elin Härkönen, 27, tillsammans med Paolo Roberto, 52. Omkring ett år senare uppdagades det att Paolo köpt sex – och relationen tog slut. 

Det före detta paret ska ha fortsatt vara vänner, tills Paolo i maj tidigare i år medverkade i en intervjupodcast. Här uttalade han sig på ett sätt som fick både poddlyssnare, kvinnorättsorganisationer och exflickvännen Elin att reagera. 

"Jag vägrar associera mig med människor som har en skadlig kvinnosyn och som vägrar lära sig av sina misstag", skrev hon då på Instagram

Elin och Anthony visar upp kärleken

Men efter ett tufft år avslöjade Elin i förra veckan att hon funnit kärleken på nytt – och är lyckligare än någonsin.

Den nye pojkvännen är ingen mindre än Anthony Yigit, 29, som även han medverkade i succéprogrammet "Elitstyrkans hemligheter". 

"När man är sårad och ärrad från tidigare förhållande är det lätt att bli blind. Och det finns en risk att man missar något helt fantastiskt som finns rakt framför sina ögon", skriver Elin på Instagram – och uppger att kärleken mellan dem utvecklades först långt efter att de lärt känna varandra.

Nu är det dags för nästa steg

På sociala medier får man nu följa det förälskade paret genom den gemensamma vardagen. 

Under onsdagskvällen avslöjar Anthony att de tagit ett viktigt steg framåt i sin relation – det har blivit dags för Elin att träffa sin nya svärmor.

Foto: Instagram/digiyigit

"Imorgon åker jag och Hon till Turkiet för att må bra och för att träffa min mamma! Lite pirrigt, men som ni har sagt: jag är så glad att vi fann varandra och hon är underbar. Min mamma är också underbar, så jag kommer nog vara det tredje hjulet medan de hänger", skriver Anthony på Instagram.

Lycka till önskar vi Elin och Anthony!

Kommentera
Kopiera länk
Dela