"Bianca, om du lyssnar på det här..."
"Bianca, om du lyssnar på det här..." - Foto: Stella Pictures/Instagram/biancaingrosso

Pernilla Wahlgrens avslöjande om hunden Sami: "Ångrar mig"

"Jag har aldrig vågat säga det här förut, men...", säger Pernilla Wahlgren i veckans poddavsnitt. Avslöjandet gäller hunden Sami, och det ska visa sig att hon känner viss ånger över att de valde honom – och inte brorsan Frankie.


Att familjen Wahlgren-Ingrosso är hundtokiga – det är sedan gammalt. 

Pernilla och Bianca delar på det huvudsakliga ansvaret över hundarna Dino och Sami, och bägge två syns flitigt i succéprogrammet "Wahlgrens värld".

Ännu fler hundar blev det i familjen när Biancas pojkvän Phillipe Cohen, 27, skaffade valpen Ted i slutet på förra året. 

Det stora hundbeslutet

Men den som följt familjen under längre tid kommer säkert ihåg att Pernilla och Bianca tvingades ta ett tufft hundbeslut för några år sedan när hunden Sami var en valp.

De hade fått låna hem honom och brorsan Frankie för att bestämma sig för vilken av hundarna de ville behålla. 

Medan Pernilla ville behålla Frankie, som liknande deras andra hund Dino i pälsen, såg Bianca något speciellt i Samis ögon. 

Ett tag funderade de på att behålla bägge bröderna, men då satte Pernilla till slut stopp:

– Tre hundar?! Jag är ingen "crazy dog lady", nej det kommer inte hända, säger Pernilla i veckans avsnitt av podcasten Wahlgren & Wistam.

"Jag ångrar att jag..."

Det slutade med att Bianca fick sin vilja igenom – och hundbrorsan Frankie flyttade istället in hos Pernillas brorsa Linus Wahlgren och hans exfru Jessica. 

Men när hon passar Frankie händer det ibland att hon ångrar sitt val av valp.

– Jag kan säga det helt ärligt, jag ångrar att jag inte valde Frankie. Jag har inte vågat säga det förut, säger Pernilla i podden.

Han ska nämligen vara både lugnare och snällare än Sami.

"Han är faktiskt jobbig"

Men sakta i backarna, det här betyder såklart inte att Pernilla inte älskar Sami för den han är. 

– Bianca, om du lyssnar på den här podden, jag älskar Sami, det vet du också. Men han är faktiskt jobbig, säger hon i podcasten.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!