Henrik Schyffert: "Inte tjänat några pengar alls"
Henrik Schyffert: "Inte tjänat några pengar alls" - Foto: STELLA Pictures/Jari Kantola

Henrik Schyffert: ”Inte tjänat några pengar alls”

Henrik Schyffert är just nu aktuell i serien "Zebrarummet", har kammat hem flera priser och lever ett lyckat samboliv med Nour El Refai. Trots framgångarna är han inte helt nöjd på det ekonomiska planet.


Henrik Schyffert, 53, är just nu aktuell i Viaplays "Zebrarummet" där han har rollen som vd för internatskolan. 

Nyheter24 har tidigare skrivit om serien som Schyffert skapat baserat på egna erfarenheter tillsammans med Gustaf Skördeman.

Kärlekslivet får högsta betyg

Henrik Schyffert har varit tillsammans med Nour El Refai sedan 2015. Foto: STELLA PICTURES

I en intervju med Aftonbladet delar nu Schyffert med sig av det senaste årets fram och motgångar. 

Privat satsar han hårt på sambolivet tillsammans med komikern Nour El Refai, 33. Paret har varit tillsammans sedan 2015, har en son tillsammans, och enligt honom själv får kärlekslivet högsta betyg.

"Inte tjänat några pengar alls"

Henrik Schyffert talar ut om den ekonomiska tillvaron. Foto: Fredrik Sandberg/TT

När det kommer till den ekonomiska tillvaron är Schyffert dock inte lika nöjd. 

– Kulturellt fyra, men ekonomiskt etta. Det här coronaåret har jag inte tjänat några pengar alls, men jag har haft enorma kulturella framgångar med Uje-filmen, säger han till Aftonbladet

Trots att han vunnit priser på Guldbaggegalan under året hade komikern kanske önskat att det skulle rasslat till mer i kassan. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Produktionsstödet sågas – "lönlöst att söka"

Christian Bauer bytte karriär – det jobbar han med i dag: "Blev anställd som 56-åring"

Christian Bauer är sedan 2023 gift med Pernilla Wahlgren och syns flitigt i "Wahlgrens värld". Men vad vet du egentligen om artisten och tv-profilens andra hälft? Nyheter24 reder ut några vanliga frågor som googlas om Christian.

Tittarna rasar på hetsätningen i Robinson 2024 – det här hände

Det var under tisdagens avsnitt av Robinson som det var scener innehållande rent och skärt frosseri. Och tittarna, de hade väldigt starka åsikter angående specifikt en person.

Polisen inför ESC: "Säkerheten är väldigt stor"

1 timme sedan
Trafikavspärrningar, larmbågar och en stor mängd poliser möter 100 000 besökare – och eventuellt högljudda demonstranter – som väntas i Malmö framöver. Men området runt Malmö Arena kommer att vara tryggt, lovar polisen.

Nytt bakslag för Eurovisionveckan i Malmö

3 timmar sedan
Det är inte bara artister som hoppar av Eurovisionveckan i Malmö. Nu står det klart att Moriska paviljongen, som skulle hysa Euro Fan Café för tillresta Eurovision-fans, också drar sig ur.

Veckans film och serier – Gosling som stuntman

idag 06:22
Ryan Gosling är avdankad stuntman i "The fall guy" och i "A man in full" spelar Jeff Daniels en företagsledare på fallrepet. Här är veckans filmer och serier.