Therése Lindgren tar en selfie
Therése Lindgren - Foto: Lars Pehrson/SvD/TT och screenprints från Therése senaste video

Följarna rasar mot Therése Lingren: "Skickar inte ut så bra signaler till dina följare"

I Therése Lingrens “10 saker du inte visste om mig”. berättar 34-åringen att hon vid 10 års ålder dödat sin kanin. Hennes följare rasar i kommentarsfältet, men det är inte döden av kaninen som provocerar, utan hennes thumbnail.


Therése Lindgren, 34, är en av Sveriges största influencers, hon har över två miljoner följare sammanlagt på sin Youtube och Instagram. 34-åringen vloggar främst om hennes vardag, där tittarna får följa med på Therése, hennes sambo Anders och deras två hundars äventyr. Enligt Maktbarometern är Therése den mäktigaste på Youtube, den tredje mäktigaste på Instagram och årets andra makthavare, i Sverige.

Alexander Larsson Vierth/TT

Den 31 oktober publicerade Therése Lindgren en ny video på sin youtube-kanal. I videon berättar hon “10 saker du inte visste om mig”. Något som hamnade på listan var att influensen vid 10 års ålder dödat sin kanin. Hennes följare rasar i kommentarsfältet, men det är inte döden av kaninen som provocerar, utan hennes thumbnail. 

– Varför har du redigerat din thumbnail så mycket? Skickar inte ut så bra signaler till dina följare faktiskt…, säger en av hennes följare. 

Screenprint från Therése video "10 SAKER DU INTE VISSTE OM MIG"

Följare hävdar att bilden ska vara retuscherad för att Therése ska uppfattas som “snyggare” på bilden. 

– Blir lite ledsen av att du väljer en sån thumbnail när du uppenbart använt nåt slags filter för att se snyggare ut :(.

Några följare menar också att bilden är ett desperat försök till att få mer visningar. En annan följare menar att det är vidrigt. Men det är några följare som går emot hatet och står upp för Theréseval av bild. En följare ifrågasätter de negativa kommentarerna.

– Ni klagar alltså på hennes thumbnail? Alltså, på en vacker kvinna? På bröstvårtor, vilket ALLA människor har. 

Therése Lindgren Foto: Lars Pehrson/SvD/TT

På bilden syns konturen av Therése bröstvårtor, detta är något som denna följare tror grundat negativiteten i kommentarsfältet. Dock kan inga sådana kommentarer hittas under videon just nu. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!