Lördag 29 Jan
Stockholm

Kaos utbröt på Pernilla Wahlgrens show: "Dyngsura av spya"

Pernilla Wahlgren är ute på turné med sin scenshow
Pernilla Wahlgren är ute på turné med sin scenshow. Foto: Stina Stjernkvist/Jonas Ekströmer/TT

I ett mail till Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam berättar en lyssnare att hon hade en riktigt äcklig (och illaluktande) upplevelse på Pernillas scenshow.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

I podcasten "Wahlgren & Wistam" pratar Pernilla Wahlgren, 53 och Sofia Wistam, 55, om allt mellan himmel och jord.

Det var inte längesen som Pernilla berättade om en misslyckad hotellnatt med ett av sina ex– och så sent som förra veckan meddelade Sofia att hon fått spendera helgen på akuten med sin son.

Den otrevliga upplevelsen på Pernillas show

Veckans avsnitt slutade också i moll. Duon hade nämligen fått in ett läsarmail från en tjej som gick på Pernillas scenföreställning, och var allt annat än nöjd.

Brevskrivaren betonar att det minsann inte var något fel på underhållningen – faktum är att hon och hennes vänner i 25-års åldern är inbitna Pernilla Wahlgren-fans.

Men mitt under showen hände plötsligt något riktigt chockerande. 

"Bakom oss sitter ett gäng äldre kvinnor som är väldigt, väldigt glada i hatten. Vi blev lite störda, men var så glada att det var dags för show att vi försökte ignorera det", skriver avsändaren och fortsätter:

"När showen var cirka 20 minuter in hör vi ett konstigt ljud och blir helt dyngsura över rygg och hår. Vi vände oss förvånad om och jo, tanten bakom hade alltså spytt på oss."

I full panik sprang tjejerna ut ur lokalen för att försöka få bort spyan från sina kläder så gott det gick. 

Foto: Stina Stjernkvist/TT

"Sånt som händer"

När brevskrivaren och hennes vänner konfronterade kvinnorna fick de ingen ursäkt – istället försvarade de händelsen med att det är "sånt som händer, det var ju inte magsjuka i alla fall". 

Varken Pernilla Wahlgren eller hennes ensamble hade märkt vad som hände i publikhavet. Hon lovar tjejgänget att se över möjligheten att låta de kommer och se showen på nytt när tillfälle ges.

Kommentera
Kopiera länk
Dela