Julia Franzén
Julia Franzén läser upp det ilska vykortet på sin Instagram. - Foto: Duygu Getiren/TT och Instagram/juliafranzen.se

Julia Franzén fick hat-vykort med grova påhopp: "Äckligt"

Julia Franzén har blivit ett med svenska folket efter sin jakt på kärleken i tv-rutan. Nu har en tittare hört av sig med kritik till Julia på ett annorlunda sätt, och det var minst sagt grova ord som haglade över årets Bachelorette.


Vi har under hösten fått följa Julia Franzéns, 31, resa som Bachelorette där hon på Rhodos försökte finna kärleken. 

Efter tårar, bråk och fartfyllda dejter var det Jesper Guldbrandsen, 33, som kammade hem sista rosen. Men kort efter hemresan till Sverige gick den relationen i stöpet och Julia började istället dejta Felix Almsved, 29, som kom på en andraplats. 

Men inte heller den relationen gick smärtfritt, då det kort efter programmets slut uppdagades att Felix dejtade andra samtidigt. Julia anklagade även Felix för att ha dejtat henne för att få fler följare. Läs mer här. 

Julia Franzén fick hat-vykort 

Nu har en tittare hört av sig med kritik till Julia på ett annorlunda sätt. En anonym person har nämligen skickat hem ett vykort till årets Bachelorette, och avsändaren höll inte tillbaka med de hårda orden. Julia läste upp hela vykortet på sin story på Instagram. 

Foto: Instagram/juliafranzen.se

“Det går en otäck våg av operationer i unga flickor: Tatueringar hemskt! Läppar äckligt, ändor, bröst, orealistiskt långa ögonfransar – allt måste ni ändra på.”, skriver personen på vykortet. 

Men det slutade inte där. Brevskrivaren fortsatte: 

“Och sminket är bara opassande och förfärligt. Ögonbrynen gör er elaka.”

"Var naturlig och bli älskad!"

Julia Franzén har tidigare varit öppen med de skönhetsingrepp som hon har gjort. Läs mer här. Men det verkar vara något som brevskrivaren inte alls tycker om. 

“Hur ser ni ut som gamla nu med era ONÖDIGA operationer. Till och med underlivet ska ändras…Var naturlig och bli älskad!”, skriver personen.  

Foto: Instagram/juliafranzen.se

Men Julia Franzén verkar, som tur är, ta de hårda orden med en klackspark då hon skrattar medan hon läser upp vykortet. Starkt att hon inte låter sig beröras av det elaka påhoppet! 

Hör Julia Franzén läsa upp vykortet i sin helhet i klippet ovan. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!