Håkan Hellström släpper nytt.
Håkan Hellström släpper nytt. - Foto: Pontus Lundahl/TT, Anders Wiklund/TT

Beskedet: Snart släpper Håkan Hellström ny musik

Den folkkäre artisten avslutar året med en julklapp till sina kära fans – nämligen lovord om att ny musik väntar...


Håkan Hellström, 47, är en av Sveriges mest omtyckta artister. Med album och låtar som toppat listor har han i åratals haft svenska musikfantaster i ett järngrepp.

Håkan Hellströms priser

Hellström har vunnit hela åtta Grammis-priser för bland annat årets låt, årets artist och årets manusförfattare – den sistnämnda har han till och med vunnit tre gånger.

Håkan Hellström släpper nytt

Under torsdagen publicerade Hellström ett inlägg på Facebook, där han meddelar sina fans att ny musik väntar:

"Jag va i bra form sist men jag kommer nog tillbaks i bättre. Med ny musik också.  Nu i Sveriges skönaste studio - Tamiami studios”, skriver han.

Bildkälla: Per Wahlberg/TT

Det är ännu oklart när låtarna kommer släppas, men många ivriga fans kan alltid hoppas på att de kommer spelas på Hellströms fyra konserter på Ullevi i sommar.

"Så skönt att Björn Olsson somnar på golvet. Men det gör han ju iofs alltid. Men vi andra jobbar på. - Mot vadå? - Mot seger!", avslutar han i inlägget.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Gillar du Håkan Hellström?
Senaste nytt

Veckans film och serier – Gosling som stuntman

Celine Dion om sjukdomen: Hoppas på mirakel

idag 02:42
Den kanadensiska megastjärnan Celine Dion, som i fjol tvingades ställa in sin världsturné sedan hon drabbats av den ovanliga neurologiska sjukdomen stiff person syndrome, har för första gången sedan sjukdomsbeskedet givit en intervju.

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

igår 21:37
Nu har har den omtalade lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts. Huset är byggt med hjälp av en feng shui-expert och kostade 14 miljoner. Men det blev en riktig förlustaffär när paret sålde villan på Värmdö.

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

igår 20:50
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

igår 19:20
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

igår 16:30
Johanna Toftby Fors, 50, väljer nu att visa upp bilder på sitt ansikte som skiftar i både blått, grönt och gult.