Diana Baban i tårar efter sveket: "Mitt breakup..."
Det har varit en hektisk period för influencern Diana Baban. - Foto: Instagram/dianababan och Youtube/Diana Baban

Diana Baban i tårar efter sveket: "Mitt breakup..."

Efter Diana Babans uppbrott från exet har det varit mycket dramatik i hennes liv. Det blir tillslut för mycket för influencern – och i en Youtubevideo bryter hon nu ihop.


Influencern Diana Baban, 29, och Youtubestjärnan Ben Mitkus, 27, gjorde plötsligt slut i september i år, till följarnas stora förvåning, då det skedde mitt under en utlandssemester. Läs mer här.

Efter uppbrottet har ex-paret pikat varandra på sina sociala medier fram och tillbaka, och stämningen verkar ha varit en aning kylig.

Ben har nu funnit kärleken i Caroline Johansson, och de visar öppet upp sin kärlek på sociala medier. I ett inlägg på det kyssande paret med bildtexten "Vi" visade Ben stolt upp sin nya flickvän för första gången. 

Här kan du läsa mer om hur Diana reagerade på nyheten!

Diana Baban och exet Ben Mitkus. Foto: Instagram/dianababa

"Känner mig jättelurad"

Det har med andra ord minst sagt varit ett händelserikt år för Diana Baban. Och det verkar inte se ut att lugna ner sig – något som tär rejält på influencerns mående. 

I sin senaste Youtubevideo, sittandes i bilen i sin hemstad Hudiksvall, berättar Diana om ett svek hon varit med om nyligen. 

– Det har hänt en grej nu med en viss person som jag har litat på, som har funnits där för mig jättemycket de senaste månaderna genom allt. Som har visat sig vara någon helt annan än vad jag har trott, förklarar hon. 

Vem Diana pratar om förblir ett mysterium, men det är i vilket fall som helst tydligt att agerandet har sårat henne mycket. 

– Jag känner mig jättelurad faktiskt. Jag känner mig också lite smådum. Det är inte ofta jag litar på folk.

Tillslut brister det för Diana. Foto: Youtube/Diana Baban

"Om det inte är mitt ex..."

Hon berättar att hennes spådam varnade henne för att inte alla i hennes närhet faktiskt var hennes riktiga vänner, och Diana förstår nu vad hon menade. 

Diana förklarar att hon faktiskt inte har så mycket nära vänner, men att hon samtidigt är glad att det hände för att då får man i alla fall veta sanningen. 

– Det har hänt någonting nytt varje vecka efter mitt breakup. Om det inte är mitt ex som har gjort någonting så är det något annat. Det har varit så jävla mycket för mig på det senaste, säger en utmattad Diana. 

Det är då det brister för Diana, och tårarna börjar rinna där hon sitter ensam i bilen. Det har varit så mycket som hänt senaste tiden så att hon aldrig får en lugn stund att andas, förklarar hon och torkar kinderna. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!