Sonen Arnold blir förvirrad av Margaux och Jacob Liebermanns relation
Paret gick isär för drygt två år sedan – men har nu en bättre relation än någonsin. - Foto: Instagram/margauxdietz

Sonen Arnold blir förvirrad av Margaux och Jacob Liebermanns relation

Margaux Dietz spenderar alltmer tid tillsammans med exet Jacob Liebermann. Tillsammans har de sonen Arnold – som nu inte riktigt förstår varför hans separerade föräldrar umgås så mycket...


Influencern Margaux Dietz, 31, har sonen Arnold tillsammans med sitt ex Jacob Liebermann, 36. Efter att de gick skilda vägar för ungefär två år sedan har deras relation minst sagt gått upp och ner. 

Margaux och Jacob har bråkat offentligt om sonen 

I december 2020 berättade Jacob Liebermann på sin Instagram om hur han är djupt bekymrad över sonen Arnolds medverkan i sociala medier – läs mer här.

I samband med Jacob Liebermanns kritik valde Margaux Dietz att sluta visa sonens ansikte på sina sociala medier.

Relationen är nu bättre än någonsin 

Men på senare tid verkar föräldrarna ha börjat jobba på sin relation, och stämningen verkar vara bättre än någonsin. Oftare och oftare syns de spendera tid tillsammans. 

Exempelvis för bara några veckor sedan var exen i Sydafrika tillsammans på en lång semester. Och deras relation är nu verkar vara starkare än den varit på länge. 

Jacob hakade på Margaux med familj till värmen. Foto: Youtube/Margaux Dietz

I en av vloggarna från Sydafrika skämtade till och med Jacob om att det luktade lite återförening. Detta efter att en följare frågat om råd kring skilsmässa.

– Först landa i att man separerat. Sen ska man ha fullskaligt krig i typ ett år. Sen när det fullskaliga kriget lagt sig då är man redo att återförenas, sa han skämtsamt. 

Margaux Dietz har opererat brösten

Margaux har nyligen genomgått en svår operation där hon brådskande behövde ta ut bröstimplantaten som hon satte in för tio år sedan, då de kan vara cancerframkallande. Läs mer här.

Efter operationen har hon behövt mer avlastning med sonen Arnold från Jacob, då hon inte har fått lyfta tunga saker och givetvis behövt vila upp sig efter den slitsamma operationen. 

Något som har gjort att exen har spenderat ännu mer tid tillsammans – i alla fall utifrån vad som synts på sociala medier... 

Margaux och Jacob byggde på sin relation i Sydafrika. Foto: Youtube/Margaux Dietz

"Perfekt start på helgen"

Det är på sin blogg som hon nu visar upp bilder från den gångna helgen, och berättar om vad hon har hittat på. 

Hon skriver då hur hon, vid helgens början, fortfarande hade väldigt ont i brösten efter operationen. Något som gjorde att exet Jacob kom till undsättning. 

“Jacob kom över med Arnold eftersom min vecka började. Det var en perfekt start på helgen även om det lyckades bli väldigt stökigt”, skriver hon och fortsätter: 

“Ni som minns vad J och jag alltid bråkade om när jag lagar mat kan ju säkert förstå att J var glad över att vi var hos mig haha”. 

Den återkommande konflikten hon refererar till är att det tydligen alltid skvätter och stökas väldigt mycket när Margaux lagar mat, samt att hon i princip aldrig använder fläkten. Och den här kvällen till ära lagades pasta med köttfärssås! 

“Sen nattade vi Arnold och kollade klart ett avsnitt på en serie innan Jacob gick hem”, skriver Margaux. 

Jacob Liebermann och Margaux Dietz. Foto: Stella Pictures

Arnold var förvirrad över att Jacob var kvar

Men att exen har byggt upp sin relation igen – sker inte utan några frågetecken. Och den här gången från sonen Arnold. 

“Arnold var lite förvirrad innan nattningen över att Jacob var kvar, men vi tog ett fint samtal med honom att pappa är här för att mamma behöver hjälp”, skriver hon och fortsätter: 

“Så snällt att han hjälpte mig när jag behövde det och man ska verkligen ska komma ihåg att barn förstår mer än vad man tror så det är så viktigt att kommunicera med dem”.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!