Tindersvindlaren sjöng John Lundviks låt "Is it too late for love".
Tindersvindlaren sjöng John Lundviks låt "Is it too late for love". - Foto: Claudio Bresciani/TT, Netflix

John Lundviks chock – efter virala klippet på Tindersvindlaren Simon Leviev

Mello-aktuella John Lundvik fick minst sagt en chock efter att flera följare skickade videoklipp på när den ökända Tindersvindlaren Simon Leviev sjunger hans låt "Is it too late for love".


John Lundvik, 39, är just nu aktuell i Melodifestivalen där han under lördagskvällen ska framföra sitt bidrag "Änglavakt" för första gången.

Att han ska sjunga på svenska är nervigt, men Lundvik menar att det samtidigt finns en stolthet i låten han kan falla tillbaka på.

Bildkälla: Henrik Montgomery/TT

Tindersvindlaren sjunger John Lundviks låt i viralt klipp

Sist den svenska artisten ställde upp i Melodifestivalen, tog han sig hela vägen till femte plats i Eurovision Song Contest med melodin "Is it too late for love", och nu verkar låten ha fått en ny spridning tack vare ett omtalat ansikte.

Flera fans till John Lundvik vidarebefordrade nämligen ett klipp på när kärleksbidragaren och Tindersvindlaren Simon Leviev sjunger den svenska artistens låt i sitt vrålåk – något som John kallar för "helt galet":

– Trots att jag både blev berörd och arg när jag såg dokumentären så finns det ändå nånting riktigt coolt med att just den den man som är most wanted just nu sitter och sjunger min låt i vad som förmodligen är en till stulen lyxbilen, skrattar han.

Simon Leviev. Bildkälla: Netflix

Simon Leviev lurade kvinnor på pengar

Simon Leviev, 31, också känd under namnet Shimon Hayut, är antagonisten som lurade kvinnor världen över på miljontals kronor. I Netflix-dokumentären "Tindersvindlaren" följer vi tre kvinnor och deras jakt på rättvisa.

Här kan du läsa mer om hur Simon Leviev lurade svenska Pernilla Sjöholm på en enorm summa pengar.

"Fick 21 miljoner views på det klippet"

Huruvida John Lundvik är glad eller upprörd över att hans låt sjungs av världens just nu mest kända bedragare är tudelat.

– Det är lite surrealistiskt också att han väljer ”Is it too late för love”, när det är just love han förstört. Men han fick 21 miljoner views på det klippet. Det är lite galet, men coolt, säger han till Aftonbladet.

Du vet väl vad man säger, all PR är bra PR!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!