Margaux Dietz om återföreningen med Jacob Liebermann: "Äntligen"
Under sin tid som ett par fick Margaux och Jacob sonen Arnold tillsammans. - Foto: Stella Pictures och Instagram/margauxdietz

Margaux Dietz om återföreningen med Jacob Liebermann: "Äntligen"

Margaux Dietz och exet Jacob Liebermann fortsätter att gå från klarhet till klarhet. De har gått från att bråka offentligt till att nu umgås mer och mer frekvent. Och ingen är gladare över det än Margaux själv.


Influencern Margaux Dietz, 31, har sonen Arnold tillsammans med sitt ex Jacob Liebermann, 36. Efter att de gick skilda vägar för ungefär två år sedan har deras relation minst sagt gått upp och ner. 

Margaux och Jacob har bråkat offentligt om sonen 

I december 2020 berättade Jacob Liebermann på sin Instagram om hur han är djupt bekymrad över sonen Arnolds medverkan i sociala medier – läs mer här.

I samband med Jacob Liebermanns kritik valde Margaux Dietz att sluta visa sonens ansikte på sina sociala medier.

Jacob och Margauxs relation är starkare än någonsin

På senaste tiden har Margaux och Jacob däremot umgåtts allt flitigare och jobbar på att deras relation ska bli bättre. Något som verkar ha fungerat väldigt bra. 

Exempelvis för bara några veckor sedan var exen i Sydafrika tillsammans på en lång och solig semester. Relationen är med andra ord bättre och starkare än någonsin. 

Margaux och Jacob i Sydafrika. Foto: Youtube/Margaux Dietz

Sonen Arnold blir förvirrad av Margaux och Jacobs återförening 

Men att exen har byggt upp sin relation igen – sker inte utan några frågetecken. Bland annat från sonen Arnold.

“Arnold var lite förvirrad innan nattningen över att Jacob var kvar, men vi tog ett fint samtal med honom att pappa är här för att mamma behöver hjälp”, skrev Margaux på sin blogg förra veckan efter en helgmiddag tillsammans med Jacob. 

Foto: Instagram/margauxdietz

Margaux Dietz hyllning till Jacob Liebermann 

Och föräldrarna fortsätter gå från klarhet till klarhet, till den grad att Margaux nu skriver en varm hyllning till sitt ex på sin blogg. 

“Som ni vet umgås Jacob och jag mycket mer numera och jag kan inte säga det för många gånger, men det är fan det bästa vi gjort i livet (förutom Arnold) att vi äntligen kan göra det igen.”, skriver Margaux och fortsätter:

“Ingen av oss har gjort allt rätt i våra handlingar senaste åren, men vi är överens nu.” 

Foto: Stella Pictures

Hon förklarar att hon vill inspirera fler separerade föräldrar att gå i deras fotspår, och ger alla läsare ett råd om hur man får så bra relation som hon och Jacob har nu. 

“Första tipset, skaffa barn med någon ni kan tänka er att separera med”. 

Margaux skriver även hur skönt det är att ex-paret kan hjälpa varandra med avlastning, och hur hon inte längre känner samma panik av att lämna av Arnold hos Jacob när det är dags för pappavecka, då hon vet att hon kan träffa sonen ändå. 

“Jag vet att jag kan komma förbi på middag när jag vill”, skriver Margaux.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!