Margaux Dietz och Jacob Liebermanns nya realityserie: "Dags att ta världen med storm"
Margaux Dietz och Jacob Liebermanns nya realityserie: "Dags att ta världen med storm" - Foto: STELLA Pictures/Wennerlund

Margaux Dietz och Jacob Liebermanns nya realityserie: "Ta världen med storm"

Margaux Dietz och exet Jacob Liebermann avslöjar nu att de kommer släppa sin egen realityserie Moderna Familjen på YouTube och hintar om spännande detaljerna.


Influencern Margaux Dietz, 31, har sonen Arnold tillsammans med sitt ex Jacob Liebermann, 36. Efter att de gick skilda vägar för ungefär två år sedan har deras relation minst sagt gått upp och ner. 

Nyheter24 rapporterade tidigare i veckan om ex-parets efterlängtade återförening.

"Jag har saknat att filma Arnold" 

Det är på YouTube som Margaux börjar sin senaste video med att avslöja något chockande.  

– På tal om mig, Jacob och Arnold så vet ju jag att ni saknar väldigt mycket att titta på Arnold. Jag har saknat att filma Arnold väldigt mycket. Med de orden så har jag en liten överraskning, säger Margaux. 

Efter att Jacob i december 2020 berättade på sin Instagram hur man var djupt bekymrad över sonen Arnolds medverkan i sociala medier valde Margaux Dietz att sluta visa sonens ansikte på sina sociala medier, något Nyheter24 då rapporterade om

Vad heter Margaux Dietz och Jacob Liebermanns realityserie?

I slutet av YouTube videon avslöjar även ex-paret det helt oväntade. 

Tillsammans har nämligen Margaux och Jacob startat Youtube kanalen "Moderna Familjen" som de kallar deras egna realityserie. 

– Vi har efter mycket om och men, långa överläggningar fram och tillbaka ändå landat i att det är dags att ta världen med storm i form av det nya konceptet Moderna Familjen, avslöjar Jacob. 

– Kommer ni ihåg att jag prata om att vi var sugna på att göra en reality? Vi skrotade den idén på TV iallafall, säger Margaux

– Och den kommer i eget format! säger Jacob. 

–  Så vi kommer starta en egen YouTube kanal, du jag och vår miniman, berättar då Margaux. 

Margaux Dietz och Jacob Liebermanns Youtubekanal Moderna Familjen

Margaux och Jacob i senaste Youtubevideon. Bildkälla: Youtube/margauxdietz

Enligt Margaux och Jacob själva kommer deras egna realityserie bland annat handla om hur man får en modern familj att hålla ihop i vått och torrt och mer. 

– Jacob har lovat att vara naken första avsnittet om vi har över 100 000 prenumeranter innan vi lanserar, säger Margaux. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!