Tisdag 11 Maj
Stockholm

Norske schlagerfavoritens raseriutbrott

Han har pressats hårt sista veckan.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Den norske schlagerfavoriten Alexander Rybak är hårt pressad. Han har tidigare i veckan blivit kritiserad för att ha blivit bjuden på sprit och mat hemma hos en rysk domare. Han pressas även hårt av sina landsmän då Rybaks produktionsbolag är så säkra på att han vinner att de redan har bokat en arena för nästa års Eurovision Song Contest.

Nu har pressen och uppståndelsen lett till att Rybak visar tecken på utmattning. Under den rådande finalveckan har uppståndelsen varit enorm och Rybak har varit hårt pressad. I tisdags ställde han in alla inbokade intervjuer med internationell press. Anledningen var att han kände sig sliten och ville fokusera på framträdandet. Efter semifinalen valde han att inte göra några intervjuer alls.

Han förklarade för pressen att han skulle hem till sitt hotell för att träffa sin mamma och pappa. Efter det uttalandet ville han inte ha några fler frågor. När en journalist ändå försökte ställa en fråga fick han ett utbrott och pekade på henne.

– Om inte du är tyst nu så ?, fräste han, skriver Aftonbladet.

Sedan lämnade norrmannen presskonferensen. Han erkänner sedan att han har varit hårt pressad och att tävlingen har varit tuffare än vad han väntat sig, skriver Aftonbladet.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela