Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Malena riskerar missa Moskva

Nöje | 23/04/2009 12:13

Krångel med visum.

Inte nog med att schlagervinnaren Malena Ernmans schema har pressats hårt för att hinna med sina repetetioner i Moskva inför Eurovision Song Contest. Nu riskerar hon dessutom att missa sina första repetitioner. Det är sångerskans visum som krånglar och hon har nu ställt in sig på att problemet inte går att lösa.

– Vi väntar fortfarande på klartecken. I värsta fall missar jag första dagen, säger hon till Expressen.

Den 16 maj går ESC av stapeln i Moskva så det är med andra ord mycket att stå i för Malena. Problemet med visumet kommer inte direkt lägligt.

– Vi har gjort allt vi kan från vår sida. Med papper, pass, allting. Det var klart för flera veckor sen men ändå väntar vi fortfarande på klartecken om när jag får det, säger hon till Expressen.

Anledningen till att Malenas visum krånglar är att hon måste ansöka om ett speciellt visum. I samband med ESC kommer hon även att flyga mellan Wien och Stockholm för andra jobb så ett mer avancerat visum behövs. Har hon tur får hon visumet på morgonen en timme innan hon ska åka den 29:e april, skriver Expressen.

Skrivet av: