Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Hollywoodfrun: "Jag sväljer"

- 05/09/2011, 09:38 -
1 av 3

All over press

2 av 3

All over press

3 av 3

All over press

Vad är det egentligen för färg på den ädla vätskan som Maria Montazami inte spottar ut. Vit eller kanske gul-beige? I säsongens tredje avsnitt av Svenska Hollywoodfruar tar Maria reda på mer om sin favoritdryck.

Under kvällens Svenska Hollywoodfruar får tittarna återigen stifta bekantskap med Maria Montazami, Agnes-Nicole Winter, Isabel Adrian och den före detta New York-frun Gunilla Persson.

Svenska folkets favorit Maria Montazami har mamma på besök och bestämmer sig för att göra något riktigt roligt. Därför tar hon med sig henne på vinprovning och väl där upptäcker Maria en helt ny njutning:

– Äta och dricka samtidigt – det har jag aldrig provat förut! Utbrister hon efter att det bjudits på ost till vinet. En dryck som hon dessutom verkar ha väldigt svårt att bestämma sig för vilken färg det har.

– Det vita vinet har ju en fördel om det är vitt, eftersom det är vitt. Lite så där gult, vitt, gul-beige, ljus gul. Vindruvsgult, konstaterar hon till slut gällande drycken.

Och här kommer det inte på tal att spotta ut vinet efter att man smakat på det. Både Maria och hennes mamma är eniga - man sväljer helt enkelt. Maria passar även på att fråga om några värdefulla tips från det manliga proffset bakom bardisken när hon ändå är på plats.

– Hur undviker man läppstiftsavtryck? Undrar hon.

Familjefoto

I kvällens avsnitt får tittarna även ta del av Hollywoodfrun Agnes-Nicoles förberedelser inför årets familjeporträtt. Hon och sonen Alexander är dock inte överrens om hur familjefotot ska se ut. Alexander tycker att familjens hund, som är mitt uppe i att få en hårförlängning, luktar illa, ser ut som en råtta och att hon inte borde få vara med på kortet.

En upprörd Agnes-Nicole tycker att sonen ska vara snällare mot sin fyrbenta familjemedlem.

– Alexander, kallade du just din lillasyster för en råtta? Frågar hon chockerad. Att Alexander ifrågasätter hundens förmåga att kunna vara hans syster lyssnar hon inte alls på.

– Hon är din syster, för hon är en familjemedlem, hävdar Hollywoodfrun bestämt.