Det har inte varit lätt för den unga bloggerskan det senaste året. Nu berättar hon om vad som skavt i hennes hjärta.
1 av 5
Det har inte varit lätt för den unga bloggerskan det senaste året. Nu berättar hon om vad som skavt i hennes hjärta. - Foto: Stella Pictures
Paow är nära vän med Daniel Paris som hon gång på gång hyllar i sin blogg för den vänskap de två delar.
2 av 5
Paow är nära vän med Daniel Paris som hon gång på gång hyllar i sin blogg för den vänskap de två delar. - Foto: David Sica/Stella Pictures
Paow menar att det började efter uppbrottet med exet Hugo Rosas. Ett förhållande som paret skrev öppet om i sina respektive bloggar.
3 av 5
Paow menar att det började efter uppbrottet med exet Hugo Rosas. Ett förhållande som paret skrev öppet om i sina respektive bloggar. - Foto: Bild från http://paow.se
Det var så här allt började. En ung Paow som redan då var omtyckt av många.
4 av 5
Det var så här allt började. En ung Paow som redan då var omtyckt av många. - Foto: Robert Eklund/Stella Pictures
Vi hoppas att skönheten mår bättre och att hon snart finner det hon söker efter, även om hon inte själv vet vad det är ännu.
5 av 5
Vi hoppas att skönheten mår bättre och att hon snart finner det hon söker efter, även om hon inte själv vet vad det är ännu. - Foto: Robert Eklund/Stella Pictures

Paow om tiden efter Hugo Rosas: "Allt har gått ut på att fly"

Paow berättar om den svåra tiden efter uppbrottet med Hugo Rosas, depression, viktnedgång och droger.


Därför berättar hon nu

Paow uppger att hon länge velat berätta sanningen om sitt liv och hur hon mår men menar att hon tvekat med hänsyn till personerna i hennes närhet samt sina annonsörer. 

— Det är saker jag inte vill säga till folk för jag är rädd för att dom ska använda det emot mig, skriver hon inledande i sitt inlägg.

Det är Melanotan

Paow har tidigare erkänt att hon tagit efedrin men skriver även i inlägget att hon även brukat preparatet Melanotan. Läs mer om hur det fungerar i Nyheter24:s artikel här .

Läsare har under en lång tid kunnat följa den unga bloggerskan Paulina "Paow" Danielssons allt mer komplicerade vardag. Nu tar 18-åringen bladet från munnen och berättar vad det är som tyngt henne under en längre tid.

— Det senaste året så har allt gått ut på att fly. Fly från allt jobbigt, skjut upp det. Ta det sen. Det började efter Hugo. Då ville jag bedöva smärtan som uppstod när vi gjorde slut, eller typ hjärtesorgen. Så jag åkte utomlands, var runt folk jämt och ständigt. Festade, träffade killar, fick bekräftelsen. Kom hem och tillbaka på noll igen, skriver hon ärligt.

Hon berättar sedan hur händelseförloppet upprepar sig och att det destruktiva beteendet började om. 

— Men min värld jag lever i är så falsk så att det mesta består av ytlighet, sex, diverse droger, som bantingspiller, melanotan och så vidare, och vem du är och vem du hänger med.

Den osunda livsstilen ska sedan ha blivit värre när bloggerskan fyllde 18.

— Åkte till Thailand, festade och åt thailändska ”efedrin-tabletter” i mängder. Blev inte mig själv på veckor efter det när jag kom hem. Hände saker hemma, mina vänner sa upp kontakten med mig, berättar Paow öppenhjärtligt. 

— Jag vet inte om dom flesta av er vet hur det är att få en riktig ångestattack och hata sig själv så mycket så att du inte ens tycker du är värld en dusch. Jag gick ner i en grov depression. Så fort jag ställde mig upp så vek sig benen under mig, så fort jag åt någonting så kräktes jag för att min kropp ville inte äta.

Vägde 43 kilo

När bloggerskan ställde sig på vågen möttes hon av den skrämmande siffran 43 kilo. 

— Efter det här så tänkte jag att jag ville börja bete mig igen. Men inte för min egen skull, utan för min familjs. Jag har fortfarande svårt att se värde i mig själv på det sättet då jag bara tror att livet är en meningslös lek, berättar Paow. 

— Jag tror jag måste lära mig att få tillbaka livslusten och något att kämpa för. För i hela mitt liv så har jag fått allt serverat och jag är inte den som gråter över smågrejer heller. Men allt blir lätt vardag för mig. Jag måste lära mig att ”stilla min hunger” på något sätt. 

Nu spår hon en bättre framtid om hon skaffar sig ett jobb, tränar och slutar festa.

— Och kanske… Flytta till en annan stad? Någonting måste jag ju göra, skriver hon. 

Bad om hjälp från läsarna

Läsarna har inte varit sena med att uppmärksamma att den annars sprudlande Paow legat lågt i sin egen blogg. Efter hårda kommentarer vädjade bloggerskans bästa vän Daniel Paris om att responsen skulle mjukna efter att det ryktats att bloggerskan skulle lägga ner sin blogg.

— Nu vänder jag mig lite till er för det ligger lite i era händer, tänk över vad det är ni kommenterar och varför ni gör det och kom ihåg att det faktiskt är en människa som läser de här kommentarerna, sa han då .

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!