Blondinbella hade inga planer på barn. Det var bara karriär som gällde, innan kärleken Odd dök upp som en prins.
1 av 4
Blondinbella hade inga planer på barn. Det var bara karriär som gällde, innan kärleken Odd dök upp som en prins. - Foto: Charlotte Brunzell/ALL OVER PRESS
Skönheten var bara 19 år när hon besökte en klinik för att sterilisera sig, vilket hon inte fick på grund av den låga åldern.
2 av 4
Skönheten var bara 19 år när hon besökte en klinik för att sterilisera sig, vilket hon inte fick på grund av den låga åldern. - Foto: Stella Pictures
I intervjun med Veckorevyn säger hon att hon vill ha barn inom ett par år.
3 av 4
I intervjun med Veckorevyn säger hon att hon vill ha barn inom ett par år. - Foto: FameFlynet Sweden / Robert Eklund
Sedan några månader tillbaka har hon sagt upp kontakten med sin pappa Per Rydberg.
4 av 4
Sedan några månader tillbaka har hon sagt upp kontakten med sin pappa Per Rydberg. - Foto: Stella Pictures

Blondinbella: "Jag ville sterilisera mig"

Blondinbella besökte en klinik för att sterilisera sig när hon var 19 år. Nu vill hon ha barn.


Mer om paret

Det var i september 2012 under ett romantiskt restaurangbesök som Odd friade till sin Bella och bloggerskan har tidigare beskrivit frieriet som den bästa kvällen i hennes liv. Paret har varit vänner sedan de var 14 och 16 år gamla. 

I juni förra året avslöjade Isabella "Blondinbella" löwengrip, 22, att hon skaffat pojkvän. Tre månader senare förlovade sig paret. Nu är bloggaren all about samboliv och fredagsmys, men det var en hastig vänding i Löwengrips liv som gjorde att hon nu planerar bröllop och framtida familj. 

Innan fästmannen Odd Spångberg, 24, hade bloggerskan inga planer på det liv hon nu längtar efter. Tvärtom. 

– Jag ville sterilisera mig förut, jag gick till en klinik när jag var 19 år men jag fick inte göra det för jag var för ung, berättar hon i en intervju i senaste numret av Veckorevyn

Det var bara karriären som var viktig för bloggerskan som tidigare gått in i väggen på grund av stress. I tidningen berättar Blondinbella att hon nu vill ha barn inom ett par år, men först väntar bröllopet med Odd på alla hjärtans dag nästa år. Om pappan som hon brutit kontakten med kommer att vara en av gästerna återstår att se.

– Jag hoppas det. Jag är inte speciellt långsint av mig och jag vill kunna lösa det. Men bollen ligger hos honom, säger hon.

Att karriäristan skulle ha mycket att tacka sin pappa för som många elaka tungor hävdar, slår hon ifrån sig.

– Jag tror han tänker att mycket av det jag har gjort är tack vare honom, och den känslan står jag inte ut med. För han har verkligen inte gjort ett skit och ändå får han credd.

Det var när Blondinbella förra året skulle köpa ut sin pappa Per Rydberg ur sina bolag som en ekonomisk tvist utbröt. 

/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!