Alexandra Bring ger sina träningstips.
Alexandra Bring ger sina träningstips.

Här är Alexandra Brings bästa träningstips

Alexandra Bring inspirerar många till träning med hjälp av sitt populära konto på Instagram. För Nyheter24 avslöjar hon sina knep för att komma igång med träningen ordentligt.


Medöver 50 000 följare på Instagram inspirerar 23-åriga Alexandra Bring många tillatt komma igång med träningen. Men vad är hemligheten bakom att lyckas med sina mål  och hur kommer man igång? 

– Detgäller bara att bestämma sig. Många jag vet har sagt i år attde "snart" ska sätta igång med träningen. Det ärbara att skaffa ett gymkort, köpa lite baskläder och sätta igång.Jag vet själv hur det är, jag hade svårt att ta tag i träningen innan det blev till en rutin, säger Bring till Nyheter24.

Nu är träningen en naturlig del Alexandras liv. Det är känslan av att träningen blivit till en livsstil som motiverar henne till att fortsätta.

– Detsom motiverar mig är hur jag mår efter ett träningspass. När jagtränar äter och sover jag bättre och är mer glad. Jag tycker att det är roligt att bli duktigare ochstarkare. Vad mer behövs som motivation? Just det, snyggareblir man också.

"Jag måste vara realistisk"

Att ha realistiska mål och tävla mot sig själv tycker hon är viktigt. Samtidigt trycker hon på att det även är viktigt att inte jämföra med någon annan än sig själv, för alla är olika. 

– Jag är inget proffs, men mot mitt utgångslägehar jag åstadkommit framsteg. Jag skulle aldrig jämföra mig mednågon som tävlar på elitnivå, det skulle bara sänka mig. Jag ären nybörjare och måste vara realistisk om vad jag kan göra på enviss tid. 

Hon fortsätter: 

– Sedan finns det också långsiktiga mål, men allahar olika utgångslägen. Jag har väldigt svårt att fåmuskler på magen, medan andra nästan kan skratta fram ettsexpack. Men då har jag i stället väldigt lätt att fåsynliga muskler på armarna som andra kämpar mycket med. Som sagt,alla är olika.

Bör man ha något mål med sin träning? 

– Absolut. Att uppnåuppsatta mål är ett kvitto på det slit man lägger ner. Många harsom mål att bli snyggare, det är såklart bra men det tar lång tidatt få de resultat som många eftersträvar. Det är viktigt att hafler mål med sin träning för att inte tappa motivationen.

Men att sätta upp mål är inte alltid det lättaste. Alexandra själv brukar sätta upp olika datum för att uppnå en viss sak, det ser hon som en bra morot till att fokusera på träningen. 

– Exempel på det är kanske att kunnaspringa milen på en viss tid om man gillar att springa, eller attklara ett visst antal chins, eller kanske klara sin egen kroppsvikt iknäböj. När målen är avklarade så blir det nya mål, säger hon och fortsätter:

– För drygt ett år sedan kundejag inte ens öppna en syltburk, och armhävningar var något jagskojade om. 

 Vadär det bästa med att träna enligt dig? 

– Alltsom jag nämnt tidigare. Det leder till en bättre livsstil heltenkelt. En del anser att jag har en ohälsosam syn på kost eller hälsaför att jag mår dåligt när jag inte tränat på länge och ätitdålig mat och massa onyttigheter. Jag anser att det snarare ärhälsosamt att ha den inställningen för min kropps skull. Nu harjag varit på semester och knappt tränat och ätit väldigt mycketonyttigt, då längtar jag efter att få komma tillbaka till minarutiner och äta god och nyttig mat.

Besök Alexandras blogg här.

/
/
/
Mal
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!