Bloggerskan nekar till misshandel och olaga hot.
1 av 3
Bloggerskan nekar till misshandel och olaga hot.
Hon erkänner dock två fall av missbruk av urkund.
2 av 3
Hon erkänner dock två fall av missbruk av urkund.
Desirée Nilsson, 18, driver en av Sveriges största bloggar.
3 av 3
Desirée Nilsson, 18, driver en av Sveriges största bloggar.

Dessie misstänks för misshandel: "Allt är en lögn"

I dag inleds rättegången mot en av Sveriges största bloggare Desirée "Dessie" Nilsson. 18-åringen misstänks för misshandel och olaga hot.


Missbruk av urkund

Utöver misshandelsanklagelserna är bloggprofilen misstänkt för två fall av missbruk av urkund. Hon har erkänt att hon vid två tillfällen använt en annan persons legitimation.

Ett av dem ska ha gällt att hon försökt komma in på housefestivalen Summerburst med hjälp av ett lånat pass.

STOCKHOLM. På tisdagen ska Desirée "Dessie" Nilsson upp i rätten för en händelse som inträffade på en hemmafest i Stockholm i september förra året.

Enligt åtalet ska bloggerskan då ha slagit en kvinna med ett skärp i huvudet och dragit henne i håret. Därefter misstänks hon ha tryckt ett knivliknande föremål mot kvinnans strupe och sagt "Jag ska hugga dig".

Upprinnelsen till misshandeln ska ha varit att Nilsson kallat kvinnan för "jävla fetto" varpå kvinnan knuffade ner bloggerskan på golvet.

Nilsson menar att kvinnan ljuger

Efter den misstänkta misshandeln lämnade kändisbloggerskan platsen i en taxi. I förhör har hon förnekat brott men erkänt att hon riktat en kniv mot kvinnan i självförsvar.

– Allt det hon sagt är lögn. Jag kommer anmäla henne för förtal, har Nilsson sagt till Nyheter24 tidigare.

Nilsson står åtalad för misshandel, olaga hot samt två fall av missbruk av urkund. Hon har förnekat misshandel och olaga hot men erkänt missbruk av urkund.

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!