Här har det gått hett till.
1 av 5
Här har det gått hett till. - Foto: Stella Pictures/Bilden är ett montage
Kenza lackade ur på Katrin Zytomierska.
2 av 5
Kenza lackade ur på Katrin Zytomierska. - Foto: Stella Pictures
Killen hon egentligen dejtade var hennes nuvarande kille.
3 av 5
Killen hon egentligen dejtade var hennes nuvarande kille. - Foto: Stella Pictures
Blondinbella har fått pikar av Kissie.
4 av 5
Blondinbella har fått pikar av Kissie. - Foto: Stella Pictures
Natacha hoppade på Dani som bet tillbaka.
5 av 5
Natacha hoppade på Dani som bet tillbaka. - Foto: Stella Pictures

Vikthån, rykten och advokathjälp - här är bloggbråken vi minns

DEL1: Småtjafs är inget ovanligt i den ständigt dramadrabbade, eller kryddade), bloggvärlden. Men ibland blossar det upp ordentligt. Minns du bloggbråken om vikt, rykten eller det som en av bloggaren kände sig tvungen att ta hjälp av en advokat för? Nyheter24 friskar upp ditt minne.


Blondinbella och Kissies viktkamp

Kissie passade på att dra en ordentlig pik till Blondinbella efter att Bella publicerat en av sina numera berömda bikinibilder. Kissie jämförde bilden med fjolårets bikinibild på bloggerskan och skrev om att Blondinbella tvingats ta emot hårda kommenterarer för sin vikt. Kissie menade att Blondinbella såg smalare ut på den senaste bilden och skrev därför: " Ibland så leder alltså negativa kommentarer till något bra? Nej inte riktigt, men i detta fall tycker jag det. Blondinbella ser bättre ut nu och kan nog simma lite mer än vad hon kunde göra på första bilden"...

Blondinbella svarade med att säga att hon tror att Kissie lider av BDD, inbillad fulhet.

Katrin och Kenza oense om romans

Rykten sprider sig fort. Inte minst när Katrin Zytomierska är i farten. Katrin medverkade i radioshowen Vakna med the Voice och berättade där vem Kenzas nya pojkvän skulle vara. Något som annars så sansade Kenza gick i taket över. I sin blogg dementerade hon inte bara uppgifterna utan skällde också ut Katrin som ska ha kallat henne "primadonna" i ett sms. 

– Att inte människor har något bättre för sig än att sprida rykten om en liten 18-årings privatliv, skrev Kenza bland annat. 


Dani och Natacha i hårda anklagelser

Det är många som frågat sig vem som egentligen ligger bakom Classe-KinzaKenza, bloggen som skriver om rykten, smygbilder och skvaller. Men när Natacha Peyre trodde sig veta vem var hon heller inte sen med att skriva ut namnet. Natachas gissning var den före detta Miss Universum-kandidaten Dani Karlsson och hon radade så småningom upp flera punkter som hon menade var bevis nog för sitt påstående. 

Dani däremot nekade och menade att det hela var befängt. Anledningen till Natachas ihärdiga jobb med att ta reda på vem personen bakom bloggen är grundar sig i Natachas frekventa medverkan på bloggen - och det är knappast frivilligt som ni kanske förstår. 

Bland annat ska det ha gällt antydelser om att Peyre jobbat som eskort - något som Natacha i sin tur dementerade till skyarna i sin egen blogg. 

Som hämnd för att Natacha hävdat att det var Dani som var den hemliga personen publicerade hon ett brev som hon har fått från Natachas advokat, där hotar hon med att föra ärendet vidare om inte Dani slutar med sina förföljelser. 

Vem som ligger bakom bloggen vet fortfarande ingen.

/
/
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!