Onsdag 29 Jun
Stockholm

Skandalbloggerskan Kissie överfallen

Bloggerskan överfölls plötsligt på vägen in till varuhuset.
1 av 4
Bloggerskan överfölls plötsligt på vägen in till varuhuset. Foto: FameFlynet Sweden / Robert Eklund
Hon berättar hur en man ska ha hoppat på henne.
2 av 4
Hon berättar hur en man ska ha hoppat på henne. Foto: FameFlynet / Yessica Thor
Han ska även ha hotat att döda henne.
3 av 4
Han ska även ha hotat att döda henne. Foto: Stella Pictures
Hon är känd för sin välbesökta blogg. Nyligen uppgav Kissie att hon tjänar 100 000 kronor i månaden. Antagligen via fakturering då en del av beloppet sedan faller bort på grund av skatt, moms och sociala avgifter.
4 av 4
Hon är känd för sin välbesökta blogg. Nyligen uppgav Kissie att hon tjänar 100 000 kronor i månaden. Antagligen via fakturering då en del av beloppet sedan faller bort på grund av skatt, moms och sociala avgifter. Foto: Stella Pictures

Shoppingturen blev annat än lugn för storbloggerskan Alexandra "Kissie" Nilsson. – Han skrek att han skulle döda mig, skriver 22-åringen.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Mer om Kissie

Bloggerskan Kissie är känd för att under flera år ha drivit en kontroversiell blogg, de senaste åren har bloggerskan tonat ner på de provokativa inläggen och satsat på att skriva mer om träning och livsstil. 

Nilsson har även uppmärksammats efter att hon gjort flertalet skönhetsingrepp

Om en vecka åker storbloggerskan Alexandra "Kissie" Nilsson, 22, på semester till Turkiet. Inför resan ville hon köpa diverse produkter på Åhléns på Kungsholmen i centrala Stockholm. Men nu berättar bloggerskan om händelsen som enligt henne ska ha inträffat i samband med att hon skulle passera varuhusets dörr.

"En man flög rakt in i mig och tänkte bara fortsätta. Jag blir så klart sjukt förbannad för jag flyger bak en bra bit och väskan höll på flyga av min arm. Fick alltså en ordentlig smäll", skriver Nilsson som även ska ha skrikit till mannen: "Vad fan håller du på med?".

"Vad tror ni han gör då? Jo, hoppar på mig igen. Han skriker också att han ska slå sönder mig", skriver hon vidare.

Enligt den tidigare kontroversiella bloggerskan ska vakter tvingats dra bort mannen från henne. Samtidigt som han fortsatt att hota henne till döden. 

Bloggerskan tror själv att mannen var narkotikapåverkad.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.