Blondinbella och Odd gifte sig i slutet på sommaren.
1 av 8
Blondinbella och Odd gifte sig i slutet på sommaren. - Foto: Sara Landstedt
Deras bebis är beräknad till början av november.
2 av 8
Deras bebis är beräknad till början av november. - Foto: Sara Landstedt
Grattis säger vi!
3 av 8
Grattis säger vi! - Foto: Instagram/Elias Ljunggren
46 gäster var inbjudna till bröllopet.
4 av 8
46 gäster var inbjudna till bröllopet. - Foto: Sara Landstedt
Här ser vi Isabella tillsammans med Odd på en biopremiär.
5 av 8
Här ser vi Isabella tillsammans med Odd på en biopremiär. - Foto: Yessica Thor / Yessica Thor
Snart är familjen hel.
6 av 8
Snart är familjen hel. - Foto: FameFlynet Sweden / FameFlynet Sweden
Paret har varit öppna med sina tankar om graviditet och förlossning - men kön och namn har de fram till nu varit hemlighetsfulla kring.
7 av 8
Paret har varit öppna med sina tankar om graviditet och förlossning - men kön och namn har de fram till nu varit hemlighetsfulla kring. - Foto: Fameflynet Sweden
Det är en upptagen mamma som nu kommer att dra ner på tempot. Nyligen lanserade hon sin bok Economista som ska få unga kvinnor att tänka över sin privatekonomi.
8 av 8
Det är en upptagen mamma som nu kommer att dra ner på tempot. Nyligen lanserade hon sin bok Economista som ska få unga kvinnor att tänka över sin privatekonomi. - Foto: Stella Pictures

Nu avslöjar Blondinbella och Odd könet på sin bebis

I dag kan Nyheter24 avslöja klippet som visar att Blondinbella och maken Odd Spångberg får en son. – Jag vill gärna att han ska ärva något typ av atletiskt intresse, berättar Spångberg själv för Nyheter24.


Det ska han heta

Paret har sedan innan avslöjat att den första bokstaven i sitt barns namn är G, men också dementerat att det skulle vara Gustav, Gustaf, eller Greta. 

Därför skriver vi om Blondinbella

Läs nöjesredaktör Emma Malmlöfs krönika om varför vi skriver om profilerna i bloggvärlden här.

Det har länge spekulerats i vad det är för kön på Isabella "Blondinbella" Löwengrips, 22, och Odd Spångbergs, 25, bebis. I ett klipp berättar Odd nu parets hemlighet. Det blir en pojke. 

– Det har varit så svårt att hålla tyst om det här. Jag har ju råkat försäga mig på bloggen extremt många gånger och varit tvungen att revidera massor av inlägg där jag försagt mig, berättar Odd för Nyheter24.

Du säger i klippet att det är en liten mini-Odd på väg. Vilka tre egenskaper hoppas du sonen ärver av dig?

– Jag hoppas ju att han ska bli en ganska lättsam och rolig kille, det tycker jag är en viktig egenskap. Sen hopas jag att han har ett jävla driv, det är ju någonting både jag och Bella har. Sen är jag ju gammal elitsimmare, så jag vill ju gärna att han ska ärva något typ av atletiskt intresse, svarar han och fortsätter:

– Han har redan simmat fort i magen så han har ju oddsen med sig, skrattar han.

Någon egenskap du hoppas att han inte ärver av er?

– Personligen skulle jag nog vilja skona honom ifrån att fundera så mycket på saker och ting. Jag själv har gjort det under min uppväxt, man har funderat på saker folk har sagt och analyserat och haft sig.

Det har varit en hel del diskussion om könsstereotyper i era bloggar, hur tänker ni kommer ni klä honom i rosa?

– Att trycka på sin son rosa kläder för att göra få någon stereotyp-rättvisa skulle vi aldrig göra, så det är inte intressant. Vi kommer väl helt enkelt klä honom i vad som är fint och det han trivs i.

Vem kommer vara den överbeskyddande föräldern? 

– Haha jag vill gärna säga att jag kommer att vara den tuffa, men Bella kommer nog vara tuffare och låta honom lära sig av sina misstag medan jag kommer vara hack i häl när han börjar att stå upp och ska lära sig gå.

Nu börjar det närma sig, är ni konstant på spänn?

– Det händer mycket saker i Bellas mage som gör att vi hela tiden tror att han ska komma tidigare, det är ju sagt 14:e november. Bella går på mammaledighet på fredag, och så fort hon slappnar av tror jag att han kommer säga "nu kommer jag", säger han och fortsätter:

– Vi känner oss allmänt förberedda och det här känns superkul! 

Hör Odd berätta här:


/
/
/
/
Son
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför känner du igen Hela kändis-Sverige bakar-Pablos röst

igår 23:21

Allman Brothers-grundare död

igår 18:28
Dickey Betts, en av grundarna till rockgruppen The Allman Brothers Band, är död, meddelar familjen på Instagram. Han blev 80 år.

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

igår 16:42
Världens nu största popartist släpper 16 nya låtar och en video – om vad? Låttitlarna ger tydliga signaler om slutet på en kärleksrelation. Själva musiken är svårare att ringa in i förväg.

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

igår 15:46
Terrorattacken mot Israel den 7 oktober 2023 och det efterföljande kriget mot Hamas i Gaza innebär en ny vändpunkt i modern judisk historia. Den 25-26 maj arrangerar organisationen Judisk kultur i Sverige The October 7 Forum för att diskutera händelserna och gästlistan innehåller flera internationellt kända namn.

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

igår 15:38
Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.

Känd skådespelare misstänkt för misshandel och barnfridsbrott

igår 15:00
I morse anhölls en känd svensk skådespelare norr om Stockholm misstänkt för misshandel och barnfridsbrott.