Paulina "Paow" Danielsson och Dennis Maglic är numera ovänner.
Paulina "Paow" Danielsson och Dennis Maglic är numera ovänner.

Bråk i bloggvärlden – "Ingen gillar honom"

Kriget är i full gång mellan bloggarna Paow och Dennis Maglic.


Fler bloggbråk

– Jag kan garantera att det finns en mycket tragisk människa med många komplex bakom den bloggen, skrev Natacha Peyre om en av Sveriges största bloggerskor.

Här kan du läsa vem.

Paradise Hotel-deltagaren och bloggerskan Paulina Paow Danielsson och modebloggaren Dennis Maglic är i skrivande stund i full gång med sitt bloggbråk.

Bloggarna är föredetta vänner och kollegor men enligt Paow förändrades det på grund av sveket som Paow upplevde.

"Jag valde personen jag var kär i"

Tidigare i veckan skrev Paow följande på sin blogg:

"Bara för att man är kompisar betyder inte det att man alltid måste umgås hela tiden eller höra av sig. Jag valde att inte umgås med honom för länge sedan för att jag var nykär. Jag valde inte bort honom, jag valde inte bort någon. Utan jag valde bara personen jag var kär i i början vilket jag har uppfattat som ganska normalt. Dennis började märka det och började genast skriva ut ALLT han visste om mig, dom flesta av mina djupaste hemligheter del 1, del 2 del 3 och så vidare. Bra vän".

"Där går inte allt helt rätt till"

Paow anklagar sedan Dennis för att vara en skattesmitare då hon menar att hans företag D.M. Retro tar in kläder på ett sätt som gör att skatten uteblir.

"Utöver att han är en vidrig person som sviker och utnyttjar så har han även ett företag. Dmretro heter det va? Där allt inte riktigt går ärligt till. Det är nämligen så att när du beställer där ifrån så beställer Dennis det från en hemsida i Kina. Alltså dubbelbeställer. Så allting hamnade som ”vanlig” post (då undviker man skatt och så vidare)".

"Jag vill be Paow att lämna mig i fred"

Dennis har nu svarat Paow med ett meddelande på sin blogg där han ger tillbaka på bloggerskan.

"Paow skriver i sin blogg att jag har en bloggportal dit jag värvar B-kändisar som att det vore något fel med att vara B-kändis. Jag skulle gärna vilja veta hur Paow kategoriserar sig själv i kändisskaran".

Han fortsätter:

"Slutligen vill jag be Paow att lämna mig i fred. Jag har tappat räkningen på hur många gånger jag hört att Paow har baktalat mig. Varje gång hon träffar Annica och Marcelo så har hon nämnt att hon älskar ”mina” kläder (som hon nu säger inte alls är mina) men att hon inte tål mig och så vidare. Jag väljer att inte skriva något dåligt om någon av dessa personer då jag inte är på den nivån, men jag önskar att de båda nu lämnar mig i fred".

Hur bråket kommer att arta sig återstår att se.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

igår 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.