Måndag 10 Maj
Stockholm

Läsarna rasar mot Blondinbella: Sluta blogga om sötsaker

Blondinbella möts av kritik från sina läsare.
1 av 4
Blondinbella möts av kritik från sina läsare. Foto: Fameflynet Sweden / Sigge Klemetz
Många har tröttnat på att Isabella bloggar så mycket om sötsaker.
2 av 4
Många har tröttnat på att Isabella bloggar så mycket om sötsaker. Foto: Stella Pictures / Robert Eklund
Nu svarar Blondinbella på kritiken.
3 av 4
Nu svarar Blondinbella på kritiken. Foto: David Sica / David Sica
U go girl!
4 av 4
U go girl!. Foto: Robert Eklund / Robert Eklund

Glass, kakor och bullar får Blondinbellas läsare att lacka. Nu svarar Blondinbella på kritiken.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Bloggerskan Isabella "Blondinbella" Löwengrip, 24, möts av hård kritik från flera av sina läsare – för att hon äter sötsaker och bloggar om det.

"Många blir provocerade"

– Jag undrar om du skulle kunna vara så vänlig att sluta skriva så oerhört mycket om sötsaker? Du är en förebild för många, även kvinnor med sockerberoende eller fetma men som kanske tycker det är helt okej att gå och ”unna” sig en Magnum titt som tätt eller chokladkakor, kladdkakor för att du gör ju det. Du har sagt tidigare ”sålänge man mår bra så kan man unna sig vad man vill”, nåt i den stilen. Det funkar inte så i längden, och funkar inte så för alla. Det låter som du uppmanar folk att vräka i sig allt det dom är sugna på. Många blir provocerade och upprörda över din positiva syn på att äta sötsaker (skitsaker) varje dag. Kan du inte bara fundera en stund över detta, skriver en läsare.

Blondinbella tänker inte sluta blogga om sötsaker. Faksimil: Blondinbella.se

Under gårdagen svarade Blondinbella på kritiken, och hon skriver att hon inte kan ta hänsyn till varenda människa som läser bloggen och att om man läser hennes blogg får man stå ut med kladdkakesmet.

"Äter det jag är sugen på"

– Om någon upplever sig bli påverkad negativt så är det nog klokt att inte läsa, det ansvaret ligger hos läsaren, skriver Blondinbella.

Hon berättar att hon äter något sött varje dag – det kan vara choklad, en halv kardemummabulle, frukter, en glass ute eller om hennes man Odd Spångberg har bakat något.

Blondinbella skriver vidare att hon inte utesluter någon mat, inte följer någon knäpp diet eller tänker på mat konstant.

– Jag äter det jag är sugen på. Inga krångligheter. Och innebär det en Magnum-glass när jag är ute i solen så äter jag det, skriver Blondinbella vidare i sin blogg.

Håller du med Blondinbella?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela