1 av 5
- Foto: Faksimil HBO/Stella Pictures
Beyoncé filmar sin växande mage.
2 av 5
Beyoncé filmar sin växande mage. - Foto: HBO
Beyoncé kommer bjuda på mycket heminspelat material i dokumentären.
3 av 5
Beyoncé kommer bjuda på mycket heminspelat material i dokumentären. - Foto: HBO
Beyonce med Blue Ivy i famnen.
4 av 5
Beyonce med Blue Ivy i famnen. - Foto: Stella Pictures
Jay-Z med parets dotter Blue Ivy.
5 av 5
Jay-Z med parets dotter Blue Ivy. - Foto: Stella Pictures

Beyoncé avslöjar bebismagen i ny film

Beyoncé visar upp en hemmagjord videofilm på sin växande mage.


Kristallskor för 8 000

Blue Ivy – ett av världens mest bortskämda barn? Hon har nämligen specialdesignade sneakers strösslade med ametistfärgade Swarovskikristaller. Dessutom har hon ett par balletskor från Marc Jacobs, ett par sneakers från Adidas, och en nappflaska från Roberto Cavalli.

Långt innan Beyoncé Knowles, 31, bekräftade att hon var gravid med sin dotter Blue Ivy så filmade hon sin växande mage. Hemmavideon spelade hon in för att kunna följa hur kroppen förändrades under graviditeten, men nu kommer materialet att användas i en dokumentär om Beyoncés liv, skriver den brittiska tidningen Daily Mail.  

– Jag kämpar alltid med mig själv och frågan om hur mycket jag avslöjar om mig själv. Om jag är rädd, var rädd, tillåt det, släpp ut det, säger Beyoncé, som gjort sin starka integritet till en del av sitt personliga varumärke. 

I dokumentären kommer vi att kunna se mer av hennes hemmavideos, reflektioner över hur hennes familj påverkat hennes karriär och hur hon har kämpat för att bygga upp sitt eget företag, skriver Daily Mail.  

– Alla känner till Beyoncés musik, men få känner till hur hon är som person, säger Michael Lombardo, chef på produktionsbolaget HBO som kommer att sända serien.

Under hösten har det cirkulerat nya rykten om att Beyoncé skulle vara gravid igen, men ingenting har bekräftats av Beyoncés pressrepresentanter, skriver Huffington Post.  

Se videon här: 


/
/
Senaste nytt

Renée Nybergs enorma miljonregn – så mycket tjänar TV4-profilen

1 timme sedan

Se bilderna: Här dyker Gunilla Persson upp i Karlstad – sjunger med fans

2 timmar sedan
Natten innan den femte deltävlingen dyker Gunilla Persson upp på genrepet i Karlstad. – Jag älskar Melodifestivalen och tycker det är kul att titta på min konkurrens, säger hon till Aftonbladet.

Islands medverkan i ESC kan avgöras i kväll

3 timmar sedan
Bojkott eller inte? Islands medverkan i Eurovision Song Contest kan avgöras på lördagen. Då utses nämligen årets vinnare i Söngvakeppnin, den isländska melodifestivalen. I år är det vinnaren som, i samråd med public servicebolaget Rúv, bestämmer om Island ska delta i tävlingen eller inte.

Richards tolkar Lou Reed på hyllningsalbum

idag 10:34
Keith Richards, 80, medverkar på ett hyllningsalbum till Lou Reed med en cover på låten "I'm waiting for the man".

Favoriter med blandade känslor

idag 08:46
Blir det en skånsk dragdrottning, norska tvillingar eller norrländsk gospel i finalen i Friends Arena? I kväll avgörs sista deltävlingen i Melodifestivalen.

Så ofta nämner Bianca Ingrosso Caia – utan att märka det som reklam

idag 08:25
Influencers är dåliga på att reklammärka sina kommersiella inlägg i sociala medier, visar en ny EU-granskning. Syns samma tendenser på Bianca Ingrossos Youtube, och i utsträckningen hon pratar om Caia Cosmetics utan att märka det som reklam? Vi lät AI undersöka saken – det här kom vi fram till.