Kims läkare varnar: Du har för mycket sex

- 19/03/2015, 10:36 -
Kim och Kanye har svårt att slita sig från varandra.
1 av 4

Kim och Kanye har svårt att slita sig från varandra.

Stella Pictures / Ralph, PacificCoastNews

Paret har sex 15 gånger om dagen.
2 av 4

Paret har sex 15 gånger om dagen.

KGC Photo Agency LLP KGC Photo Agency LLP / KGC-102

Men Kims läkare säger att en gång om dagen räcker.
3 av 4

Men Kims läkare säger att en gång om dagen räcker.

Stella Pictures / Vantagenews.

Nu blir det lite lugnare i sängen för paret.
4 av 4

Nu blir det lite lugnare i sängen för paret.

Stella Pictures / CYRIL MOREAU / BESTIMAGE

För mycket av det goda.

Kim Kardashian, 34, och hennes make Kanye West, 37, gör allt för att göra ett litet syskon till North West. Och med allt menar vi såklart att de har mängder av sex.

För några veckor sedan sa Kim i "Keeping up with the Kardashians" att hon hade sex "500 gånger om dagen", och visst verkar det lite orimligt och överdrivet.

Sex 15 gånger om dagen

Nu berättar Kim hur det verkligen ligger till – paret har sex 15 gånger om dagen. Och nu varnar Kims läkare att det är på tok för mycket.

– Doktorn säger att jag har för mycket sex. Han säger att en gång ger mer. Så, vi har försökt allt, säger Kim till E! News.

Kim ligger med benen i vädret efter att ha haft sex med Kanye. Allt för att hon lättare ska bli gravid så att säga. Bildkälla: E!/Keeping up with the Kardashians. 

– Jag har försökt göra allt perfekt så jag kan bli gravid. Det finns en lista över saker du inte ska göra och jag har skött mig perfekt i tio månader och nu förstår jag inte, säger Kim vidare.

Ny taktik

Nu har Kim bestämt sig för att byta strategi.

– Jag ska börja göra allt jag vill göra, och det inkluderar att bli platinablond. Förhoppningsvis kommer jag bli gravid när jag gör alla fel saker. Jag har fått nog av att tänka för mycket på det, säger Kim till E! News, via Daily Mail.

– Tonåringar som går på metaamfetamin blir gravida på två sekunder. Det är galet. När du inte vill bli gravid så händer det, skämtar Kim vidare.