Molly bekräftar romansen, men vill inte lämna ut för mycket i nuläget.
1 av 9
Molly bekräftar romansen, men vill inte lämna ut för mycket i nuläget. - Foto: Daniel Ohlsson/TV4
Likaså är Olle Hammar, som upptäckte romansen i en hiss.
2 av 9
Likaså är Olle Hammar, som upptäckte romansen i en hiss. - Foto: Daniel Ohlsson/TV4
Idolen Roshana Hoss är väldigt glad för sina vänners skull.
3 av 9
Idolen Roshana Hoss är väldigt glad för sina vänners skull. - Foto: Daniel Ohlsson/TV4
Robin förklarar för Nyheter24 att han är kär i Molly, men att de tar det lungt och låter ödet utvisa framtiden.
4 av 9
Robin förklarar för Nyheter24 att han är kär i Molly, men att de tar det lungt och låter ödet utvisa framtiden. - Foto: Drago Prvulovic / SCANPIX /
...fann kärleken hos den talangfulla "Idol"-kamraten Molly Pettersson Hammar.
5 av 9
...fann kärleken hos den talangfulla "Idol"-kamraten Molly Pettersson Hammar. - Foto: Drago Prvulovic / SCANPIX
Vinnaren Amanda Fondell kunde berätta för Nyheter24 att kärlek uppstått mellan flera av idolerna. Men vem det då gällde ville hon inte berätta.
6 av 9
Vinnaren Amanda Fondell kunde berätta för Nyheter24 att kärlek uppstått mellan flera av idolerna. Men vem det då gällde ville hon inte berätta. - Foto: ANDERS WIKLUND / SCANPIX
Robin Stjernberg kom på en hedrande andraplats i "Idol 2011". Det var under tiden i tävlingen som han...
7 av 9
Robin Stjernberg kom på en hedrande andraplats i "Idol 2011". Det var under tiden i tävlingen som han... - Foto: ANDERS WIKLUND / SCANPIX
Nyheter24 kan nu berätta att idolerna Molly och Robin har fattat tycke för varandra.
8 av 9
Nyheter24 kan nu berätta att idolerna Molly och Robin har fattat tycke för varandra. - Foto: Montage/Drago Prvulovic/SCANPIX/Eero Hannukainen/EEROBILD/All Over Press
Romansen mellan Robin Stjernberg och Molly Pettersson Hammar uppdagades av de andra idolerna.
9 av 9
Romansen mellan Robin Stjernberg och Molly Pettersson Hammar uppdagades av de andra idolerna. - Foto: Montage/JESSICA GOW/SCANPIX

"Förstod när de kysstes backstage"

Som Nyheter24 avslöjat så spirar kärleken mellan idolerna Molly Pettersson Hammar och Robin Stjernberg. Men länge lyckades de unga idolerna hålla sin romans hemlig för "Idol"-vännerna.


Robins drömtjej

Robin Stjernberg, 20, har tidigare gått ut och berättat om sin drömtjej.

Då har den unge idolen förklarat att utseende spelar mindre roll, men att han ändå måste tycka att tjejen i fråga ser bra ut för att attraheras av henne. Åldern spelar ingen roll när han söker en partner.

– Det viktigaste är att tjejen är stark och tror på sig själv, att det bara lyser om henne, förklarade han då.

Drömtjejen är även glad, positiv och äventyrlig.

– Hon kan välta en ko, springa naken på stan eller vad som helst. Jag tycker om när tjejer vågar bjuda på sig själv.

Och bevisligen uppfyller fina Molly Pettersson Hammar, 16, dessa önskemål.

Nyheter24 kunde under torsdagskvällen avslöja att idolerna Robin Stjernberg, 20, och Molly Pettersson Hammar, 16, har funnit kärlek hos varandra.

– Ja, jag är kär. Ödet får bestämma om vi blir ett par, men just nu känns det bra. Det är pirr i magen och sådär, berättar Robin för Nyheter24.

De övriga finalisterna i tävlingen, som under säsongen har bott tillsammans men Robin och Molly på "Idol"-hotellet, är glada för sina vänners skull.

– De är jättesöta och komplementerar varandra väldigt bra. De är varma och gosiga båda två, säger finalisten Roshana Hoss till Nyheter24, och får medhåll från idolkollegan Olle Hammar:

– De är jättegulliga tillsammans, och bara de gillar varandra så är det ju bra. De är så snälla mot varandra som man ska vara och verkar gilla varandra väldigt mycket.

"Såg dem kyssas i en hiss"

Länge lyckades dock idolerna dölja sin kärlek - även för vännerna på hotellet.

– Jag blev lite chockad när de sa det, för jag hade verkligen ingen aning. Men sedan förstod jag när de började pussas backstage, säger Roshana.

Olle upptäckte romansen när han tog Molly och Robin på bar gärning.

– Jag såg dem kyssas i hissen.

"Unika och varma"

Även tidigare säsonger har deltagare funnit kärlek hos varandra, och senast i fjolårets tävling uppstod ett ordentligt triangeldrama efter att det, dagen innan finalen, uppdagats att finalisterna Minnah Karlsson och Jay Smith var ett par - Jays förlovning till trots.

Men fenomenet är trots allt äldre än så. Under "Idol 2007" blommade starka känslor upp mellan Amanda Jenssen och Daniel Karlsson - som öppet visade sin kärlek på efterfesten.

Anledningen till "Idol"-kärleken är, enligt deltagarna själva, enkel.

– Man finns där för varandra i svåra stunder och man märker vilka som är på riktigt och ställer upp när det behövs som mest. Speciellt i år. Alla var väldigt unika och varma på sitt sätt - som en enda stor familj. Det är som man säger, lika barn leker bäst, avslutar Roshana för Nyheter24.

/
/
/
/
/
/
/
/
par
/
/
/
/
/
/
TV4
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Harry Styles stalker får fängelse

Hooja kommenterar älgvandringen

igår 21:52
Artistduon Hooja blir älgvärdar i SVT. Den 2 maj klockan 19.00 kommenterar de årets säsong av "Den stora älgvandringen".

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

igår 21:26
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

igår 19:54
Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" är i full gång och många har reagerat på den unga deltagarskaran. Nyheter24 frågade produktionen varför de medverkande är så unga i år.

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

igår 18:14
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.

Nas kommer till Sverige

igår 17:00
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".