Denise Desmond 32, har barn tillsammans med Oliver Hunt
Denise Desmond 32, har barn tillsammans med Oliver Hunt - Foto: Instagram/denisedesmond

Efter triangeldramat med Oliver Hunt – nu visar Denise Desmond upp nya kärleken

Denise Desmond expojkvän Oliver Hunt kilar stadigt med influensern Antonija Mandir, men från Denises håll har det varit desto tystare på kärleksfronten – tills nu.


Denise Desmond, 32, klev in i offentligheten i tv-programmet "Temptation Island" 2017.  Uppdraget var då att sätta killarnas lojalitet på prov, och dejta de upptagna killarna i huset. 

Det uppstod snabbt gnistor mellan Denise och deltagaren Oliver Hunt, 26, som vid tidpunkten var i ett förhållande med flickvännen Kristina Brorsson.

Oliver Hunt och Denise Desmond är inte helt överens

Denise och Oliver fick varandra vid programmets slut, och inledde ett förhållande tillsammans på hemmaplan. Kort senare fick de dottern Leona, 3, som de separerade föräldrarna nu har delad vårdnad om.

Men det har stormat en hel del kring Oliver och Denise under det senaste året. Denise har anklagat Oliver för att vara en icke-närvarande förälder, och ifrågasatt hennes närvaro på hans nya flickvän Antonija Mandirs sociala medier. 

Mer om det kan du läsa här.

Foto: Instagram/denisedesmond

Här är Denise Desmonds nya kärlek 

Sedan uppbrottet från Oliver Hunt har Denise Desmond varit sparsmakad med kärleksuppdateringar på sociala medier. 

Hon har tidigare berättat att hon är bisexuell (vilket hon insåg när en viss person sökte till Idol), men hon har helt enkelt inte hittat någon som hjärtat slår lite extra för. Men under söndagen blev det ändring på den saken.

Ja, för av allt att döma verkar det finnas en ny kärlek i hennes liv – och nu delar Denise med sig av en första bild på honom. 

"Hur går det med kärleken?" Undrar en nyfiken följare – som får svaret "complicated" som svar.

Vem den mystiske herren är förblir okänt, och Denise Desmond verkar inte redo att visa hans ansikte ännu. Vi önskar dem stort lycka till!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!