DeGeneres mäktigaste gaykändisen

Ellen DeGeneres axlar rollen som den viktigaste opinionsbildaren för gayrörelsen.


Det är programledaren Ellen DeGeneres som sätter den politiska agendan. Hon har nämligen utsetts till den mäktigaste gaykändisen av den amerikanska tidningen Out.

DeGeneres har blivit en av de största gayprofilerna i Hollywood sedan hon kom ut som homosexuell i The Oprah Winfrey Show i februari 1997. Hon är sedan 2008 gift med skådespelerskan Portia de Rossi.

Kongressledamoten Barney Frank, som hunsats en hel del av den konservativa tevelobbyn, kom tvåa efter DeGeneres. Skådespelerskan Jodie Foster placerade sig som nummer 36 vid den årliga topp femtiolistan, skriver FemaleFirst.

Gus Van Sant, som har varit väldigt framgångsrik med sin nya film Milk, placerade sig på 14:e plats strax före designern Marc Jabobs på 15:e plats.

Se Bill O'Reilly gräla med Barney Frank nedan.

Skrivet av:

Senaste nytt

Amelia Adamos stora sorg – sambon Lucio är död: "Kärleksbombade honom till sista andetaget"

Lasse Holm får medalj – och Stockholmsmusikal

1 timme sedan
Musikalen med Lasse Holms schlagerhits har gjort succé i Malmö. I höst kommer ”De' e' det här vi kallar kärlek” till Stockholm och Göta Lejon.

Isa Östling föddes som man – hånas av svenska poddprofilen

2 timmar sedan
Isa Östling är en av Sveriges största TikTok-stjärnor med närmare en halv miljon följare. I en ny video ger hon nu svar på tal till en manlig poddprofil som uttryckt sig förnedrande mot henne.

Smygfilmat klipp sprids på Erika Persson och Zara Larssons pojkvän

2 timmar sedan
Det var under lördagen som Gunilla Persson uppträdde i Melodifestivalens tredje deltävling. Efteråt firades hennes kvalplats med pompa och ståt

Tittarnas oro efter klippet på Jenny Strömstedt och Mauri Hermundsson: "Säg nej"

3 timmar sedan
Mauri Hermundsson gästade Nyhetsmorgon i TV4 för att bli intervjuad av Jenny Strömstedt. Men intervjun gick inte som tänkt. – En hopplös gäst, säger Jenny Strömstedt i direktsändningen.

Sökte du nyss på "David Sundin längd"? Här är svaret!

3 timmar sedan
Sökte du precis på "David Sundin längd"? Då är du inte ensam. Så, hur lång är programledaren egentligen? Här hittar du svaret!