"Jag gillar lesbiska scener"

Naomi Watts går rakt på sak...


Har Naomi Watts dumpat pojkvännen och skådespelaren Liev för att hoppa över till andra sidan? Nja, inte helt troligt. Naomi uppger i en intervju att hon gillar att göra lesbiska kärleksscener helt enkelt för att det inte finns någon sexuell spänning mellan skådespelerskorna.

Vad tycker skådespelerskan om kyss-scenen med Laura Harring i filmen Mulholland Drive från 2001?

- Den enklaste sexscenen jag gjort är den jag gjorde i Mulholland Drive, just för att det var med en annan kvinna. Det uppstod ingen generande stämning eller sexuell spänning.

Javisst Naomi... erkänn att du är lite sugen? Hollywoods lesbiska förebilder Portia de Rossi och Ellen Degeneres släppte nyss sin bröllopsvideo på youtube. Kolla in den här.

Skrivet av:

Senaste nytt

”Sex and the city”-skådisen död – hittades i sitt hem

igår 21:52

Zara Larsson säger ifrån efter ryktet om rumpförstoring: “Varit lite på gymmet”

igår 21:29
Flera följare misstänker att artisten Zara Larsson gjort en BBL, alltså en rumpförstoring. Nu säger Zara Larsson ifrån på sitt TikTok-konto och menar att hon bara varit lite på gymmet.

Vi måste prata om Jens kladdkaka i Bonde söker fru

igår 21:00
I kvällens Bonde söker fru fikar Jens Lundin och brevskrivaren Ida. Och självfallet som den fikatok man är så reagerade man snabbt på en LITEN detalj....

Shannen Doherty: Cancern har spridit sig

igår 17:10
Skådespelaren Shannen Doherty, 52, kommer med ett nytt tungt sjukdomsbesked. Den cancer som hon behandlats för under året har nu spridit sig till skelettet.

Krisande Viaplay säljer tv-serie till konkurrent

igår 15:30
För ett år sedan presenterade Viaplay planerna på en ny kriminalserie med Alexandra Rapaport i huvudrollen. Nu dyker serien upp – hos rivalen SkyShowtime, som köper serien av den krisande strömningstjänsten. Tydligen ska de det, jag har själv fått veta det i dag, säger Alexandra Rapaport till TT.

Efter Niclas Wahlgrens resa – nu flyttar Hans Wahlgren hem till Pernilla

igår 14:56
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer är minst sagt gästvänliga – nu har de öppnat upp dörrarna till sitt megahus på Lidingö, där Pernillas pappa Hans Wahlgren gjort sig hemmastadd.