Antonija Mandir är en av Sveriges mest välkända influensers
Antonija Mandir är en av Sveriges mest välkända influensers - Foto: Instagram/aantonijamandir

Antonija Mandir satte sig i bilen – möttes av något riktigt äckligt

Antonija Mandir må leva ett liv i lyx – men ibland går allt käpprätt åt helvete även för henne. Det delade hon med sig av under torsdagsmorgonen, då allt sket sig för influensern.


Antonija Mandir, 26, är en omåttligt populär influenser som följs av hundratusentals. Hon kilar stadigt med den forne Temptation Island-profilen Oliver Hunt, och paret ser ut att trivas riktigt bra i varandras sällskap.

Tidigare i veckan hamnade Oliver och hans exflickvän Denise Desmond i ett stort bråk över Instagram, gällande vårdnaden om den gemensamma dottern Leona. 

Foto: Instagram/denisedesmond/mroliverhunt

“Jag har aldrig berättat hela sanningen. Och vill inte behöva gå ut med allt heller. Men när någon sitter och sprider en story om mig och min dotter som inte stämmer, tydligen både öppet och privat.. då måste jag få säga mitt.”, skrev Denise i sitt inlägg.

Mer om den infekterade konflikten kan du läsa här.

Antonija Mandir: "God jävla morgon"

Antonija Mandir har inte kommenterat bråket – utan fokuserar på annat i sina sociala medier. Sin otroligt dåliga morgon, till exempel. 

Ja, för torsdagen började på sämsta tänkbara sätt för Antonija. I ett uppgivet inlägget på Instagram berättar hon att allt började med att hon missbedömde tiden: 

"Allt har gått åt helvete den här morgonen. Jag kollar alltid avståndet dit jag ska dagen innan så jag vet när jag behöver åka. Nu gjorde jag inte det och det tar absolut dubbelt så längre tid än vad jag trodde", skriver Antonija.

Men det slutade inte där. I all hast lyckades hon bara rycka tag i, enligt henne själv, fula kläder – och lukten i taxibilen visade sig vara allt annat än trevlig. 

Foto: Instagram/antonijamandir

"Min taxichaufför har nog glömt att borsta tänderna för det stinker RÖV i bilen", skriver Antonija.

Så blev Antonija på bättre humör

Kort senare verkade hon ha kommit fram till sin inspelning, om än lite försenad. Och av allt att döma verkar hon, kakdrottningen Camilla Hamid och influensern Felicia Aveklew haft det trevligt. 

Kort senare delade Antonija Mandir dessutom med sig av en kommentar från en följare, som fick henne på avsevärt mycket bättre humör. 

Foto: Instagram/antonijamandir

"Ni kan vända min dag till det bättre på en sekund", skriver Antonija. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!