Under söndagskvällen sände Denise Desmond live på TikTok
Under söndagskvällen sände Denise Desmond live på TikTok - Foto: Instagram/denisedesond/TikTok

Denise Desmond vågar inte ringa sin dotter: "Bara taskigt"

Relationen mellan Denise Desmond och hennes expojkvän Oliver Hunt är inte den bästa. Under en live på TikTok berättar Denise att hon undviker att kontakta dottern Leona när hon är hemma hos sin pappa.


Oliver Hunt och Denise Desmond träffades i dejtingprogrammet "Temptation Island" – ett program som går ut på att personer i förhållanden får bo ihop med singlar av det motsatta könet.

Oliver, som var tillsammans med exet Kristina Brorsson när han klev in i huset, kunde inte motstå Denise. Kort efter inspelningen blev de ett par, och det dröjde inte länge innan de gick ut med den glada nyheten att de väntade barn,

Foto: Youtube

Konflikten mellan Denise och Oliver fortsätter

Men kärleken blev inte långvarig mellan Denise och Oliver. Idag har de delad vårdnad om dottern Leona, men har svårt att komma överens. Senast i förra veckan lyftes deras infekterade konflikt till ytan i sociala medier, då Oliver antydde att sanningen om hans relation till dottern skulle få Denise Desmond att framstå i dålig dager. 

Denise var inte sen med att försvara sig i en uppladdning på Instastory:

"När någon sitter och sprider en story om mig och min dotter som inte stämmer, tydligen både öppet och privat.. då måste jag få säga mitt”, skrev Denise i sitt inlägg.

"Ringer du till henne?"

Under söndagskvällen sände Denise Desmond live på TikTok, och det dröjde inte länge innan det började trilla in frågor om hennes och Olivers dotter.

"Ringer du till henne nu när hon är där?" Frågar en följare i kommentarsfältet, och syftar på de dagar när Leona bor hos sin pappa.

Foto: TikTok

Denise Desmond: "Jag har faktiskt inte vågat"

Då berättar Denise att hennes och Leonas avsked kan vara väldigt känslosamma och jobbiga för dem båda, och att hon därför inte har för vana att kontakta dottern när hon är hos Oliver.

– Jag har ringt när jag har varit på väg dit, typ "amen nu ska jag hämta". Men är det så att hon ska vara kvar där har jag inte ringt, för jag har känt som att det bara är taskigt att så här "Hej, här är jag, hejdå". Så jag har faktiskt inte vågat, säger Denise Desmond i sin livesändning. 

Kort senare bad hon sina följare sluta ställa frågor som rörde hennes dotter och tidigare relation.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!