Denise Desmond bryter ihop efter kommentaren om dottern: "Orkar inte mer"

Den infekterade konflikten mellan Oliver Hunt och Denise Desmond fortsätter i sociala medier, och nu har Denise fått nog av att hennes följare lägger sig i hennes beslut kring dottern.
"Förlåt, men det räcker nu", skriver hon i ett upprört inlägg.


Oliver Hunt och Denise Desmond träffades i dejtingprogrammet "Temptation Island" – ett program som går ut på att personer i förhållanden får bo ihop med singlar av det motsatta könet.

Oliver, som var tillsammans med exet Kristina Brorsson när han klev in i huset, kunde inte motstå Denise. Kort efter inspelningen blev de ett par, och det dröjde inte länge innan de gick ut med den glada nyheten att de väntade barn.

Oliver Hunt är idag i ett förhållande med influensern Antonija Mandir. Foto: Instagram

Konflikten mellan Denise och Oliver fortsätter

Men kärleken blev inte långvarig mellan Denise och Oliver. Idag har de delad vårdnad om dottern Leona, men har svårt att komma överens.

Senast i förra veckan lyftes deras infekterade konflikt till ytan i sociala medier, då Oliver antydde att sanningen om hans relation till dottern skulle få Denise Desmond att framstå i dålig dager. 

Denise var inte sen med att försvara sig i en uppladdning på Instastory:

"När någon sitter och sprider en story om mig och min dotter som inte stämmer, tydligen både öppet och privat.. då måste jag få säga mitt”, skrev Denise i sitt inlägg.

Dottern bor hos Oliver – då reagerade följarna

I förra helgen var exparets dotter Leona iväg med Oliver och flickvännen Antonija Mandir på en helgresa till Umeå, och kort senare blev Denise sjuk. Därför har hon blivit kvar hos sin pappa under veckan – vilket fått hennes följare att reagera.

Tidigare i veckan gick Denise därför ut med en tydlig uppmaning på Instagram om att folk ska sluta lägga sig i besluten kring hennes dotter, och istället lita på hennes omdöme som mamma.

Denise Desmond: "Trött på folk"

Kort senare la Denise Desmond upp ett inlägg på Instagram som ånyo markerar hur trött hon är på folks ageranden.

"Trött på att folk tro sig veta saker om mig, som inte stämmer och lägga sig i och berätta för mig hur jag ska leva mitt liv och vilka beslut jag ska ta, kring min dotter pga någon text, som inte stämmer! Förlåt, men det räcker nu. Jag orkar inte mer", skriver hon i inlägget.


Längre ner i inlägget skriver Denise att hon bestämt sig för att byta fokus på Instagram och inkludera mer "välmående, positivitet och skratt"

Det tycker vi låter som ett bra beslut. Vi hoppas Denise mår bättre snart!

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!