Alexander Pärleros och frun Ida Warg bor i Marbella med sina två barn
Alexander Pärleros och frun Ida Warg bor i Marbella med sina två barn - Foto: Instagram/alexanderparleros

Alexander Pärleros dyker upp med förtejpad mun på Instagram

Det händer alltid nya grejer på Alexander Pärleros Instagram, och just den här bilden fick nog många följare att rynka på näsan.


För ett tag sedan la entreprenörsparet Ida Warg och Alexander Pärleros ut sin Nacka-tomt till försäljning, då en flytt tillbaka till Sverige inte ser ut att bli av inom den närmaste tiden.

Den drygt 1200 kvadratmeter stora tomten hade ett utgångspris på 5 miljoner kronor, och såldes till paret Warg-Pärleros för 6,8 miljoner, vilket Bloggbevakning tidigare skrivit om.

Ida Warg och Alexander Pärlelos blir kvar i Spanien

Men ibland går inte allt riktigt som man tänkt sig, och både en coronapandemi och ett bygglovsstrul satte käppar i hjulet för familjen. I väntan på att allt skulle lugna ner sig lite flyttade de till Spanien – och där har de blivit kvar. 

I sina sociala medier har Ida Warg nyligen berättat att det inte finns några planer på att flytta hem till Sverige i närtid, och kanske är det därför man nu har bestämt sig för att sälja Nacka-tomten. 

Utgångspriset? Svindlande 12 miljoner kronor.

Alexander Pärleros plötsliga drag på Instagram

Men det är inte det enda som fått Alexander Pärleros följare att höja på ögonbrynen den senaste tiden. Det var nog en del följare som satte kvällskaffet i halsen när han plötsligt la upp en bild på honom själv, med munnen förtejpad på Instagram.

"Nu kör vi", står det på storyuppdateringen, följt av "#sleeptejp". Kort innan la han ut en video där han sade sig pröva ett nytt sätt att andas på.

Foto: Instagram/alexanderparleros
Foto: Instagram/alexanderparleros

Varför han fått för sig att testa nya andningsmetoder framgår inte av hans Instagramstories, men i podcasten "Sånt är livet" har hustrun Ida tidigare berättat om en återkommande konflikt i familjen.

Ida är väldigt känslig för ljud när hon ska sova, och sover med både ögonmask och öronproppar. Alexander är å andra sidan en riktig snarkare, som inte är så tyst som hans fru nog egentligen hade önskat.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!