Nu berättar Bianca Ingrosso, 26 om de nya renoveringsplanerna för den nyinköpta lyxvåningen.
Nu berättar Bianca Ingrosso, 26 om de nya renoveringsplanerna för den nyinköpta lyxvåningen. - Foto: Hitta.se och Bianca Ingrosso/Youtube

Bianca Ingrosso avslöjar allt om nya lyxrenoveringen

Bianca Ingrosso har nyligen investerat i en ny lägenhet tillsammans med pojkvännen Phillipe Cohen. Hon planerar självklart för en omfattande renovering - så här går planerna!


För en tid sedan blev det känt att entreprenören och Caia-grundaren Bianca Ingrosso, 26, valt att sälja sin lägenhet på Östermalm i Stockholm. Anledningen? Hon har istället valt att investera i en ny tillsammans med pojkvännen Phillipe Cohen, 27. 

Bianca Ingrosso och pojkvännen Phillipe Cohen. Bildkälla: @biancaingrosso/Instagram

Den nya drömlyan ligger även den belägen på Östermalm, bara ett stenkast från den gamla. På Instagram berättade en lyrisk Bianca för sina följare om lägenhetsköpet:

“I början av den här veckan köpte vi våra absolut största drömmars lägenhet! Den har verkligen allt och mycket mer än vad jag någonsin drömt om”, skrev hon. 

Hennes lycka gick inte att ta miste på när hon skriver om den nya lyxvåningen:

”Jag vill bo där för resten av mitt liv och uppfostra våra barn där. Känslan jag får i den här lägenheten är en känsla jag aldrig känt förut. Det är så varmt, mysigt och älskvärt hem redan.”

Renoveringsplanerna för nya lägenheten

Den nya lägenheten är ungefär 300 kvm stor med bland annat fyra sovrum, och Bianca själv beskriver den som sin “absoluta drömlägenhet”. I en video på den egna Youtube-kanalen berättar hon om renoveringsplanerna:

– I måndags så köpte jag en lägenhet. Jag köpte min absoluta drömlägenhet. Det är inträde om sex månader och jag ska renovera om lite, inte mycket, för att den är redan helt otrolig i sig.

I den senaste Youtube-videon berättar Bianca om renoveringsplanerna. Bildkälla: Bianca Ingrosso/Youtube

Men nu verkar det alltså som att Bianca har utökat sina renoveringsplanerna, trots att den redan är hennes drömmars lägenhet. I den senaste Youtube-videon berättar hon mer om planerna.

– Jag ska sätta mig och verkligen strukturera upp vår lägenhet. Hur ska köket vara exakt, för jag har för mycket olika stilar. Och sovrummet och så vidare. Jag kommer att renovera mycket mer än jag trodde från början, men det är bara för att jag är så peppad, berättar hon glatt. 

Hon fortsätter:

– Vi ska ha möte med vår arkitekt och projektledare på torsdag så nu måste vi komma med lite mer enad front. Så det är superspännande.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!